Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8220 RP WHAT?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się, ale często go banują.

Ja na Twoim miejscu bym wybrał jakąś skórke, badź strone na runy, bo postacie za RP średnio się opłaca kupować.

279981407253602336505.png
Opublikowano

K***a nie wytrzymam gram normalne rankedy (nie promo) i normalnie dobrzy ogarnieci ludzie nie beda trollowac wbijasz promo i kurwa j*b troll troll troll troll troll troll i lose lose lose lose i promo do dupy mam juz 5 promo do silvera 5 (bo nie grałem i spadłem) i podajcie mi champy ktorymi te trolle da sie wyccarować razem z najlepsza skórką do podanego championa kazda linia oprocz adc/supp

Opublikowano

@KSSO

Spokojnie lol :D

Yasuo (bardzo duże dmg, łatwy do carrowania)

Talon (OP assasyn, duże dmg, łatwa farma)

Ogólnie wszystkie assassiny ;) Nimi najłatwiej się carruje grę. Polecam Ci też np. akali (jak umiesz defować do 6 lv to potem carrujesz gre. Q, Doskok, E i walisz głową w klawiaturę)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Poprostu mnie już to wkurza że w każdej grze w promo (5 promo) mam to samo i chce poprostu wyccarować tych bobów talon nie bardzo mi sie podoba :/ a yasuo często banowany

Opublikowano

Próbowałeś Zed'em? Jax'em? Akali? Dobre postacie, jeżeli ogarnia się. Mają hp, dmg :p

Opublikowano

@Renissance

Akali ma HP? :O Ona spływa po sekundzie xD

__

Co do tematu dopowiem jeszcze, że do carrowania gry tak z ADC polecam Ci Jinx. Ma duże dmg w early, jest bardzo przydatna w TF szczególnie dzięki swojemu ULTi oraz dodatkowo łatwo się nią farmi :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

@Renissance

Akali ma HP? :O Ona spływa po sekundzie xD

__

Co do tematu dopowiem jeszcze, że do carrowania gry tak z ADC polecam Ci Jinx. Ma duże dmg w early, jest bardzo przydatna w TF szczególnie dzięki swojemu ULTi oraz dodatkowo łatwo się nią farmi :)

Przez przypadek źle kliknęłam, przepraszam ;f

Ma HP, 2k+. Chciałam napisać, że są wytrzymałe postacie (Jax i Zed), ale nie pasowało do Akali, a muszę uciekać, stąd napisałam, że mają "HP" :D I tak polecam te trzy postacie, zwłaszcza Jax'a do jungle, uwielbiam go mieć w drużynie <sama go nie ogarniam, ale w dobrych rękach, bardzo pomocny> :)

Opublikowano

K***a nie wytrzymam gram normalne rankedy (nie promo) i normalnie dobrzy ogarnieci ludzie nie beda trollowac wbijasz promo i k***a j*b troll troll troll troll troll troll i lose lose lose lose i promo do dupy mam juz 5 promo do silvera 5 (bo nie grałem i spadłem) i podajcie mi champy ktorymi te trolle da sie wyccarować razem z najlepsza skórką do podanego championa kazda linia oprocz adc/supp

Te twoje "trolle" da się wszystkim carrować. Każdą jedną j***** grę bez wyjątku. Ale próbuj coś brązowi wytłumaczyć -.-

Przegrywasz z własnej winy, a nie przez "noob team". L2P.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Co kupić za 8220rp mam zamiar kupić yasuo i protector ale czy opłaca się grać teraz yasuo wymainować go?

Graj tym co lubisz. I do tego kupuj skiny. Najlepsze rozwiązanie. Jest wielu ludzi którzy wbili D1/Challengera grając mniej sławnymi postaciami - po prostu są nimi pro.

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

Podoba mi sie thresh ad :D ale uważaja to za troll a ma OP DMG -_- ale też nawet notcurne mi sie podoba mam do niego 2 skiny eternum, Ravager :) dobre postacie?

Opublikowano

Nocturn mi sie jakoś podoba pewnie się nim czuje jest poprostu fajny mam fajnego skina a mój build to statik hydra berserky botrk phantom dancer infinity edge / może GA co myślicie jak wymainuje to bede kozak?

Opublikowano

Nocturn mi sie jakoś podoba pewnie się nim czuje jest poprostu fajny mam fajnego skina a mój build to statik hydra berserky botrk phantom dancer infinity edge / może GA co myślicie jak wymainuje to bede kozak?

Nie, nie będziesz kozak mainujac nocturna z tym twoim skinem.

Jak chcesz jakieś postacie którymi można coś ugrać to polecę Ci:

- Warwick

- Master Yi

- Ryze

W dobrych rękach na low elo mogą sprawić kłopoty przeciwnikom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...