Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pisanie własnej strony www.

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od niedawna prowadzę swój własny serwer MTA:SA, i postanowiłem żeby zrobić taką nieoficjalną stronę, miałem to kilka lat temu w gimnazjum, w notepad++, ale już tego nie pamiętam.. Mógłby mi ktoś podesłać linka do tego małego poradnika czy sam opisać krok po kroczku.?

Opublikowano

Po pierwsze jak będziesz pisać samym HTML to strona będzie gówniana. Polecam dodać przynajmniej PHP (łatwo znaleźć w google). A po drugie to zobacz sobie na wikipedii co to jest domena internetowa, bo ten temat, aż razi w oczy.

Opublikowano

Jeśli chcesz stronę do serwera to lepiej użyj jakiegoś gotowego CMS i dostosuj go do swoich potrzeb. Zaoszczędzi to ci trochę czasu a strona będzie wystarczająca na ten moment. Przez ten czas możesz poduczyć się pisania stron.

Opublikowano

@HardCoreXPL, co z tego, że będzie miał gotowego CMS skoro nie będzie go potrafił zedytować ze względu na CSS/JS/PHP/HTML ?

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Będzie na ślepo strzelać co zmienić aby to działało. To jest według mnie bezsensu. Niech zrobi coś sam aby przynajmniej wiedział z czym co się je. Potem możesz bawić się CMS

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...