Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Prywatny Serwer Hamachi

zawodnik180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dokladnie udostepnic swoj prywatny serwer warrock przez hamachi ? Wiem ze trzeba w game serwer i login serwer zmienic ip na to swoje z hamachi potem skopiowalem swojego clienta na mojega 2 kompa polaczylem z ta siecia hamachi odpalilem clienta i wchodzilo do gry ale nie moglem sie zalogowac jak wpisalem login i haslo i dawalem ok to na chwile sie scinalo i potem dalej byla ikona start game. Co mam zrobic w tym przypadku ?

Opublikowano

Jak dokladnie udostepnic swoj prywatny serwer warrock przez hamachi ? Wiem ze trzeba w game serwer i login serwer zmienic ip na to swoje z hamachi potem skopiowalem swojego clienta na mojega 2 kompa polaczylem z ta siecia hamachi odpalilem clienta i wchodzilo do gry ale nie moglem sie zalogowac jak wpisalem login i haslo i dawalem ok to na chwile sie scinalo i potem dalej byla ikona start game. Co mam zrobic w tym przypadku ?

Musisz wyłączyć antywirusa i zaporę systemu na obu komputerach.

Opublikowano

anty wirusa mam wylaczonego a zapore nwm chyba tez 

To sprawdź czy masz wyłączoną zaporę bo bez tego nie zalogujesz się na serwer z drugiego komputera, więc na obu komputerach musisz mieć wyłączone zapory.

Opublikowano

Odpowiedź na twoje pytanie (bodajże napisana przeze mnie, już nie pamiętam), powinieneś odszukać w tym temacie.:

http://www.mpcforum.pl/topic/1032420-tut-prywatny-serwer-warrocka/

Poza tym... Wszelkie zapytania, problemy i ich rozwiązania, starajmy się zamieszczać w jednym miejscu. W ten sposób ułatwimy życie osobom, u których może w przyszłości zaistnieć podobna sytuacja.

Opublikowano

To jest poradnik cwaniaka podajze i tam jest tylko jak zrobic serwer i nie ma nic o udostepnianiu

Mozesz podac ta tw odpowiedz ?

@Kasma napisał, że odpowiedź na Twoje pytanie jest gdzieś w temacie, który napisał @cvvaniaky a post z odpowiedzią jest bodajże napisany przez @Kasma

Czytanie ze zrozumieniem...

Opublikowano

Nie ma tej odpowiedzi, bo @Kasma ją usunął. I mieliśmy się nie dzielić tymi informacjami, założyliśmy to już wcześniej, zaraz po tym jak udostępniłem pliki na forum. A autorowi tematu już kilka razy dałem do zrozumienia, że nie wyciągnie ode mnie tego, jak to zrobić, bo nie jesteśmy w dziale metina. Albo ma pojęcie o tym i to zrobi, albo tego nie rusza, bo wstyd w ogóle taki serwer komukolwiek udostępniać. 

Opublikowano

Nie ma tej odpowiedzi, bo @Kasma ją usunął. I mieliśmy się nie dzielić tymi informacjami, założyliśmy to już wcześniej, zaraz po tym jak udostępniłem pliki na forum. A autorowi tematu już kilka razy dałem do zrozumienia, że nie wyciągnie ode mnie tego, jak to zrobić, bo nie jesteśmy w dziale metina. Albo ma pojęcie o tym i to zrobi, albo tego nie rusza, bo wstyd w ogóle taki serwer komukolwiek udostępniać. 

Racja... Całkowicie zapomniałem o tym, że usunąłem wszystkie swoje wpisy dotyczące umożliwienia połączenia do serwera przez inne komputery. Ostatnimi czasy jestem cholernie roztargniony, specjalne podziękowania dla mojej partnerki, i nie mogę się praktycznie na niczym przez to skupić. <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...