Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z podanych telefonów jest najlepszy i dlaczego ? 

-Samsung G3500 Galaxy Core Plus

-Samsung S7275 Galaxy Ace 3

-Samsung S7580 Galaxy Trend Plus

-Sony Xperia M

-Motorola Moto E

Opublikowano

Motorola moto G bardzo ją polecam. Jest z niższej półki ale wymniata! System nie dnie się jak na samsungach a szczególnie nie polecam takich jakby pobocznych wersji samsunga bo to wielki szajs i tnie się poinstalaci kilku innych aplikacji. Co do xperi to ich nie lubię miałem jedna przed teraz Motorola moto g i mowie tak. Motorola moto g nie tnie się, system działa bez problemów szybko, działają jak najbardziej wymagające gry np, real racing 3, wygodny w ręce,kilka kolorów klapki oraz obudowy chronione, możliwość wybrania tel. Z 8gb a będzie on miał 4g LTE i slot na kartę SD, przy wersji 16gb nie ma 4g LTE i miejsca na SD. Moje minusy to aparat który działa dobrze tylko przy dobrym oświetleniu, nie wymienna bateria przez uzytkownika. Ma jeszcze kilka drobnych szczegółów ale ja w nie wnikam bo i się nie danych odczuć i zobaczyć prawdę mówiąc. Mam telefon juz ok. 3tyg. I jestem zadowolony ;)

Pisalem właśnie z tego telefonu i pisze ;)

Opublikowano

-Sony Xperia M Jej cena nie jest wygórowana a jest bardzo dobrze wykonana

Yhy, nie polecam tej M. Miałem ją jakieś 3 miesiące, a już po miesiącu zaczęła mi mulić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...