Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp 2k

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż przeglądam sobie allegro, i nie moge znalesc jakiegos pro kompa do 2k. I chcialbym sie was spytac, znacie moze jakies kompy takie dobre do 2k na allegro? Niby lepiej jest ze sklepu ale u nas jest w chooj drogo.

http://allegro.pl/king-fx-series-8x4-0ghz-8gb-1tb-radeon-r7-260x-2gb-i4486101372.html  znalazlem tylko ten, ale podobno mowicie ze nie oplaca sie go kupowac

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie opłaca się kupować gotowców, bo  po prostu się nie opłaca.

Sam kupowałem ostatnio i za 3tyś kupiłem 2x lepszego kompa, bo go złożyłem niż kupiłbym z allegro...

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

nie bierz tych gotowców tylko napisz w dziale komputery i tam złożą tobie porządny komputer a nie szmelc jak te wyżej na allegro

Opublikowano

NIE, NIE BIERZ GO.

Ile razy ci jeszcze mamy powtarzać? Nie musisz się znać na komputerach, żeby napisać temat w odpowiednim dziale, w czym problem? Chcesz teraz wywalić kasę w błoto i kupić taki szajs, a potem zbierać od nowa? Gdybyś wykorzystał całą kasę na jednego składaka, starczyłby ci na parę lat. A jak wiesz lepiej to decyduj sam, nikt ci nie będzie pomagał w marnowaniu pieniędzy, żegnaj.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...