Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wezwanie do zapłaty

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewien czasu temu  zastanawiałem się nad kupnem drążka. Przebierałem w ofertach na allegro. SPodobał mi się drążek więc postanowiłem nacisnać ,,  kup teraz '' 2 razy przez przypadek. Jednak  przemyślałem sprawę i kupiłem inny. Zaplaciłem , dostałem  i wszystko gra. Wchodzę na pocztę i gościu mi pisze że nie otrzymał zapłaty za 2 drążki  o co chodzi ? Nacisnałem tylko kup teraz ale nie przelalałem pieniedzy

Opublikowano

Musisz się dogadać z tamtym sprzedawcą inaczej dostaniesz negatywa a on będzie ubiegał się o zwrot prowizji.

Opublikowano

Witam. Pewien czasu temu  zastanawiałem się nad kupnem drążka. Przebierałem w ofertach na allegro. SPodobał mi się drążek więc postanowiłem nacisnać ,,  kup teraz '' 2 razy przez przypadek. Jednak  przemyślałem sprawę i kupiłem inny. Zaplaciłem , dostałem  i wszystko gra. Wchodzę na pocztę i gościu mi pisze że nie otrzymał zapłaty za 2 drążki  o co chodzi ? Nacisnałem tylko kup teraz ale nie przelalałem pieniedzy

Nie wystawi Ci nawet negatywa bo będzie się bał zwrotnego komentarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...