Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie czołgi na start?

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam grę w wot'a nie wiem natomiast jakiego czołga i jakie następnie brać wziąłem niszczyciela i teraz mam mardera llke z tieru lll/ nawet dobry ale co to 165 hp :P co wedlug was najlepiej wziasc?

Opublikowano

Czytałem nadal jestem nie zdecydowany... MS-1 do IS'a jechałem tą linię i zrezygnowałem przy T28 wiem wiem... KV-1 dobre.. czekam na oceny graczy :D

Opublikowano

Osobiście gram linią niemieckich niszczycieli... Dlaczego?

Niszczyciele mają taki plus, że zadają spore obrażenia i np. Hetzerkiem możesz szybko wykończyć lekkie/średnie czołgi. Minusem jest niestety reload przy niektórych działach oraz obrót czołgu... 

Opublikowano

Osobiście gram linią niemieckich niszczycieli... Dlaczego?

Niszczyciele mają taki plus, że zadają spore obrażenia i np. Hetzerkiem możesz szybko wykończyć lekkie/średnie czołgi. Minusem jest niestety reload przy niektórych działach oraz obrót czołgu... 

minusem jest brak wieży i to tak ogromnym, że nie gram i nie będę grał niszczycielami :P (FV ma wieże :P)

Opublikowano

Nadal nic nie wywnioskowałem... podajcie poprostu swoje linie jakimi gracie ( OD 1 TIERU) bo chce zacząć na nowo osobiscie wydaje mi się zagrać niszczycielami bądź Czołgami lekkimi BT-2 z ZSRR

do zamkniecia stwierdzilem ze zrobie linie medium l i dalej... dzieki za '' pomoc ''

Opublikowano

Aktualnie posiadam 12 X.

Sam zaczynałem od rosyjskich ht. - najlepiej IS-IS3- ... -...

Ewentualnie niemiecką linie, lecz w niej na początku trzeba troszeczkę ogarnąć, a szczególnie te początkowe (polecam td, ht rownież)

59495175307068268899.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...