Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy widział ktoś gracza który używał czitów?

Xerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że w Smajta gram już ponad póltora roku. Zostałem dzisiaj dziwnie zaskoczony na Arenie. Pewien gracz który grał Kukulkanem <ao> zachowywał się dziwnie. Teleportował się na krótki dystans i nie mówie tutaj o blinku, puszczał tornada z bardzo dalekiej odległości, a z ulta dostałem centralnie pod bazą a kiedy zobaczyłem na mapkę on był tuż po swoją baza . Dla pewności kliknąłem chyba klawisz Y by sprawdzić kto mnie zabił i faktycznie byl to Kukulkan. Po meczu powiedziałem mu co widziałem i on wytłumaczył się że miał ogromne lagi 400-900 pingu. 

No i właśnie tutaj chciałem się was zapytać czy może coś takiego się dziać poprzez lagi czy ktoś faktycznie oszukuje. Mimo iż pisze to na forum o czitach to jednak Smite bym zostawił w spokoju, to nie jest żaden metin aby w nim oszukiwać. Więc proszę was piszcie co o tym sądzicie będę wdzięczny ;)

sygnature.png

Opublikowano

Z tego wynika, ze gracz musiał mieć duże lagi, bo cheaterzy są banowani od razu po chwili, gdy tylko włączą smite z jakimiś obcymi plikami w klencie.
Ten kukulan miał jakieś duże staty? Jeżeli nie, to były to tylko lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...