Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działa...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż ściągnąłem wszystkie możliwe paczki, z głównej strony itp. ale żadna mi nie działała, żadna nie injectowała mi się do gry. O co może chodzić? Włączam przez administratora, wcześniej działała mi paczka przed updatem (chociaż na początku temtego update też miałem taki problem aż znalazłem działającą paczkę) czyli raczej mam wszystkie netfreemowrki itp. Próbowałem włączać w oknie ładowania i w grze, nigdzie się nie włączało, pomocy!

Będą plusy

Opublikowano

Próbowałem to pobierać, jak nigdzie eset mi się nie odzywał, że trojan to tu się odezwał, ale wziąłem brak czynności i tak nie działało, w ogóle pobrało jakoś za mało plików.

Opublikowano

a ja chciałbym napisać że jak pborałem paczke z tematu LeagueSharp - Darmowy Cheat do League of legends i właczyłem customa to działał a potem jak chcialem normala to już nie

Opublikowano

Pobierzcie tą :

Download moja paczka leaguesharp: http://www.speedysha.../hdQat/MojL.rar

Scan moja paczka leaguesharp: https://www.virustot...sis/1410538099/

Niby jakieś tam virusiki się przypałętały ale nikt wam nie nie rozkazuje pobierać ;> A jak jakieś wątpliwości macie to ściągnijcie paczke z innego źródła z all skryptami, wrzuccie ją do skana i wykryje to samo. W każdym bądź razie ja z niej korzystam i świetnie mi chodzi.

tylko wylaczcie antyviry bo w kazdym cheacie jest niby TROJAN -.- 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...