Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

początkowa broń dla szturmowca i akcesoria

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię Coyote kolimator. Nie dawaj nigdy latarki i lasera bo zdradza to twoją pozycję. Tłumik dźwięku także nie opłaca się dawać. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

no tyle to tez wiem ;) mam w bfie 3 , 300h gry wiem co i jak ale tutaj jakies chwyty dorobili . a kolimator to tą kropke mam w bfie 3 chyba kobra kolimator sie nazywalo  a tu nie wiem ale celownik to zalezy jak kto lubi grac 

Opublikowano

Ja lubię Coyote kolimator. Nie dawaj nigdy latarki i lasera bo zdradza to twoją pozycję. Tłumik dźwięku także nie opłaca się dawać. 

Jesteś w błędzie, na podstawie ogólnego doświadczenia i komentarzy innych graczy, laser i tłumik są bardzo przydatne jak grasz w zamkniętych mapach typu tdm, ddtm, szturm, dominacja, neutralizacja itp.

Dlatego warto brać jak najbardziej tłumik, oraz laser, niekoniecznie latarka. Oczywiście to jest twoje zdanie, ale ja mówie na bazie odczuć społeczności BF ;P

W podboju nie trzeba dawać tych akcesoriów, bo tam są poprostu za duże mapy.

Opublikowano

Jesteś w błędzie, na podstawie ogólnego doświadczenia i komentarzy innych graczy, laser i tłumik są bardzo przydatne jak grasz w zamkniętych mapach typu tdm, ddtm, szturm, dominacja, neutralizacja itp.

Dlatego warto brać jak najbardziej tłumik, oraz laser, niekoniecznie latarka. Oczywiście to jest twoje zdanie, ale ja mówie na bazie odczuć społeczności BF ;P

Ale na mapie widać ikonę czaszki zabitego z naszego zespołu. Ja nie raz zabiłem wroga bo widziałem samą latarkę. :D 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

laser i tlumik duzo daje ale tez duzo zpieprza gry dlatego tego nie dodaje nie wiem jak w bf4 ale w bf3 nie widac Cie na mapie a laser poprawia chyba celnosc bez celowania, tyle ze laserem ktos ogarniety musi grac bo szybko go wykryc a taki bot jak ja co dopiero w 4 zaczalem gre sobie nie poradzi bo w 3 daje spokojnie rade 

Opublikowano

laser i tlumik duzo daje ale tez duzo zpieprza gry dlatego tego nie dodaje nie wiem jak w bf4 ale w bf3 nie widac Cie na mapie a laser poprawia chyba celnosc bez celowania, tyle ze laserem ktos ogarniety musi grac bo szybko go wykryc a taki bot jak ja co dopiero w 4 zaczalem gre sobie nie poradzi bo w 3 daje spokojnie rade 

W przypadku bf4 to ogólnie ten laser i tłumik mają takie samo zadanie, tylko, że w bf3 laser oślepiał na całym ekranie i to było dobre, a tutaj w bf4 już laser tak nie oślepia, bo engine na to nie pozwala (a szkoda).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...