Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór Na Moderatora Działu

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam osoby, która ogarnie ten dział tj :

- napisze krótki wstęp do gry - autorski

- zlokalizuje i przeanalizuje dostępne cheaty, boty, bugi

- będzie czuwał nad aktualizacją powyższych.

Osoba, która się tym zajmie dostanie moderatora - proszę jednak o nie proszenie o moda przed wykonaniem powyższych czynności.

Pozdrawiam,

Bywalec
Opublikowano

Zgłaszam się na Moderatora tego oto działu. Obiecuję że go rozkręcę i będzie może kiedyś konkurencyjny z Metin2 lub Wrr ;p

Trochę o Sobie:

Co prawda nie jestem długo na tym forum ale osiągnęłem naprawde Dużo jak sami wiecie.

Lubię przesiadywać na MPC, jestem odpowiedzialny, konsekfentny, nie toleruje wszelkiego rodzaju wyzwisk, skierowanych obojętnie do kogo

czy jest to moderator, kid mod, czy User. Poprostu nie lubię tego. Potrafię trzymać dystans Emocjonalny a przedewszyskim jestem Miły i Uczciwy.

Lubię czasami Pożartować

Doświadczenie z Grą.

Już Trochę gram w Tą grę z dobre 2 miesiące i jak narazie nie mam zamiaru z nią kończyć. Jak narazie moja postać jest Słaba ale na grze już sie dosyć

dobrze znam. Wiem że jest Dużo polaków grających w tę grę i na pewno są tak samo zafascynowani jak ja. Gra nie ma najlepszej grafiki nie jest co prawda

Wrr czy Metin. ale jak wiesz o co chodzi to Ładnie Idzie :).

Proszę o Pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam S&M

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Gość Mounthains
Opublikowano

Tak jak pisałem, moderatora dostaną osoby, które najwięcej włożą od siebie w dział.

kokoszu mogłeś napisać aby userzy robili to samodzielnie, bo jak na razie to same plagiaty tutaj panują ;/

Miłego pykania w RoM

edit@ kokoszu, nie lepiej kidmoderatora? jest teraz 3 globalów więc kidmod może spokojnie raportować ;)

Opublikowano

rowneiz jestem poki co za kidami ;) a GM'ow mozna poprosic by pilnowali ten dzial poki co przez 2 miechy.. a kidmod by pomagal w wiekszych sprawach gm'om ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 4 tygodnie później...
Weteran
Opublikowano

Podanie (x12) na KidModa

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nie wkładam może najwięcej w ten dział , nie jestem także perełka , ale próbuję odpowiadać na każdy temat i zawarte w nim treści , mam nadzieję że może was przekonam ze można mi powierzyć pod opiekę dział .Wiem są lepsze osoby które mają szanse na Kid'a Lub Moda.Ale nikt nie jest doskonały.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

O mnie

Imię : Bartek

Nazwisko : Myślę że nie muszę podawać aż tak bardzo swoich danych osobowych : >

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

-Zawsze wybaczam. Nawet w sytuacjach kryzysowych.

-Nie wdaje się w kłótnie. Jestem cierpliwy.

-Znam dobrze regulamin . (Mam 10% gdyż w dziale ,, Metin2 '' pewna osoba napisała Tutorial napisałem że już było , z czym kilka osób w odsepie 2 min napisała że już było)

-Piszę poprawnie po polsku ( Przynajmniej staram się )

-Nie jestem idealny .

- jestem oczywiście kulturalny .

-Umiem współpracować z innymi , dobrze znajduje się w nowym towarzystwie .

-Nie spamuje , nie przeklinam itd. Jestem opanowany , tolerancyjny , staram się robić wszystko jak najlepiej .(Przynajmniej staram się )

____________________________________________________________________________________________________________________________________ ____

Doświadczenie w grze .

Obecnie mam kilka postaci na nowym serwerze Saoraid .

Mag / Łotr = 28/20 lv

Kapłan / Wojownik = 25/23lv

Strażnik / Druid = 25/24 lv

Wiem są nie wielkie . Chociaż na tym serwerze gram zaledwie 10dni . : )

Łącznie w tą grę gram prawie 4 miesc wiec doświadczenie mam .

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mam nadzieję , że moje podanie zostanie rozsądnie rozpatrzone.

Pozdrawiam x12 :)

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Gość Mounthains
Opublikowano

Na kidmoderatora działu Runes of Magic wybraliśmy meth0d. Miejmy nadzieję że się spisze na tej posadzie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...