Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za system

dor.do12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, od ostatniego patcha zauwazylem dziwne zmiany, miedzy innymi chodzi o punkty rankingowe ( nie czytalem wiec nie wiem )

wczesniej majac kilka winów pod rzad i dostając załóżmy po 20lp, przegrywając jedną gre z winstreaka tracilismy moze z 15 góra 20 pkt czyli luzik, jedna gre sie wygra i juz odrabiamy a nawet więcej dostaniemy niż za losa.

teraz sobie gram rankedy, mam elegancko 3 winy pod rząd, dostaje po 14-16 lp za gre, no ale pech jedna przegrana i co? i k***a -31lp, no bez jaj, mam rozumieć, ze teraz za przegraną dostaje się równowartość 2 winów a czasem nawet więcej? O_o przecież tu dywizji nie da się nabić w taki sposób, nwm jak w innych dywizjach ale w diamencie tak jest. 

no jestem zdegustowany, jeśli to się nie zmieni to przerzucam się na normale bo to szkoda czasu i nerw, jeśli mam mieć x3 tyle winów co losów, żeby wbić chociaż 1 dywizje więcej.

Opublikowano

z ostatnich meczy mam prawie same wygrane więc raczej się poprawiło a nie spadło, tylko w tym winstreaku 2 losy mi sie trafiły i takie zdziwko bo po -30 dostaje lol.

Opublikowano

im więcej grasz tym mniej dostajesz i wiecej tracisz, oczywiście to się wyrównuję, zależy od mmr nie myśl, że do d1 będziesz ciągle dostawał po 30 a tracił 15...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Musisz MMR odrobić. Po wejściu do golda miałem to samo, a było to spowodowane lose streakiem. Graj graj, a MMR odrobisz w końcu, nawet jak raz przegrywasz, a raz wygrywasz.

Opublikowano

im więcej grasz tym mniej dostajesz i wiecej tracisz, oczywiście to się wyrównuję, zależy od mmr nie myśl, że do d1 będziesz ciągle dostawał po 30 a tracił 15...

k***a dlatego zrobilem ten temat, że mam mmr takie same jak przed patchem a dostaje teraz mniej lp za winy i DWA RAZY więcej trace za lose niż 4 dni temu, chciałem sie dowiedzieć czy inni też tak mają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...