Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do wszystkiego w przyzwoitej cenie

jachcehaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam laptopa w miarę mocnego, jednakże w przyzwoitej cenie. Interesuję mnie aby zawierał procesor 4-rdzeniowy(i5 albo i7 czwartej generacji), 8gb ramu i jakąś w miarę dobrą kartę graficzną oraz aby jego cena nie przekroczyła 3000zł. Myślałem o tym:http://www.mediamarkt.pl/notebook-lenovo-ideapad-g510,id-970451 lub o tym http://www.mediamarkt.pl/notebook-lenovo-ideapad-g510,id-930102. Możecie coś doradzić? Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Do czego ten laptop będzie używany czy ma posiada system czy nie? Do wszystkiego dużo nie mówie :P napisz czy jakieś nowsze gry czy jakies programy itp

Tą propozycje co podałeś jest słaba, G510 z i7 to piecyk... ma wysokie temperatury.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Do tych czynności proponuje Ci Lenovo y510p z i5 4 gb ra i GT755 + win 8 - laptop posiada podświetlana klawiature oraz dobre wykonanie. Dobra karta graficzna pozwoli Ci zagrać w nowości. Głosniki firmy JBL o bardzo dobrej jakości. Laptop posiada dodatkowy slot na dysk SSD na złaczu m2 dzięki któremu możesz w przysżłości zamontowac dodatkowy dysk SSD.

Ewentualnie Lenovo Z510 z i7 8gb ram GT740m + win8 również podświetlana klawiatura

Opublikowano

Oba delle są mniej wydajne od Y510p i maja gorsze wykonanie :P

Opublikowano

Brak grafy. te delle są sporo lepsze

740M to procesor?...

Y510P będzie wydajniejszy. Chyba, że nie grasz w wymagające gry, wtedy możesz postawić na Z510, bardziej multimedialny.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...