Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

t1, t2 + ceny

szelkoffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolejne moje pytanko :v Da się wydropić gdzieś set t1/t2 (jeszcze nie mam 60, ale to nie ma różnicy, bo i tak niedługo wbije) i czy te tiery mają tylko 1 rodzaj eq, czy tak jak sama nazwa wskazuje jest kilka setów, które zaliczają się do tierów? I jeżeli ktoś się jeszcze orientuje po ile AD taki secik chodzi i za ile mogę sprzedać arbuzowy sorbet i jeszcze jakieś cuś z ziemniaków?  ^_^ I czy ten set nada się na pvp, a jeśli nie, to jaki pownienem posiadać, oczywiście gram TR

647041416238306889721.png

Opublikowano

Niestety, w Twoim przypadku, musisz mieć ten 60 poziom, by jakąś część setu wydropić. Na każdy tier 1-2 przypadają 3 wersje ekwipunku, które różnią się statystykami i niektóre wyglądem.

T1 możesz wydropić z:

• CT
  • CC
  • Idris
  • GWD

T2 z:

• SP
  • Kuru
  • TOS
  • FH

Jeżeli chodzi o set pvp, to tylko i wyłącznie za chwałę set T1. T2 możesz dostać i za chwałę, i za wymianę eq z GG. T3 pvp ekwipunek to lodu.

Ceny są różne i zależne od zapotrzebowania. Sprawdź w AH. Tak będzie najlepiej.

Opublikowano

Niestety, w Twoim przypadku, musisz mieć ten 60 poziom, by jakąś część setu wydropić. Na każdy tier 1-2 przypadają 3 wersje ekwipunku, które różnią się statystykami i niektóre wyglądem.

T1 możesz wydropić z:

• CT
  • CC
  • Idris
  • GWD

T2 z:

• SP
  • Kuru
  • TOS
  • FH

Jeżeli chodzi o set pvp, to tylko i wyłącznie za chwałę set T1. T2 możesz dostać i za chwałę, i za wymianę eq z GG. T3 pvp ekwipunek to lodu.

Ceny są różne i zależne od zapotrzebowania. Sprawdź w AH. Tak będzie najlepiej.

do 60 lvla się skapne o co chodzi z tymi skrótami? :v

Opublikowano

do 60 lvla się skapne o co chodzi z tymi skrótami? :v

CT - skrytowieża; CC - krypty crgmire; idris - idris; GWD - leże wilka

SP - wieża plagi czarów; TOS - świątynia pająka; FH - lodowa iglica; Kuru - kurundax

Są w wersji normalnej i epickiej. Plus sety z zamku malaboga i wieży valindry można dropić, ale różnie jest z ich użytecznością.

Opublikowano

CT - skrytowieża; CC - krypty crgmire; idris - idris; GWD - leże wilka

SP - wieża plagi czarów; TOS - świątynia pająka; FH - lodowa iglica; Kuru - kurundax

Są w wersji normalnej i epickiej. Plus sety z zamku malaboga i wieży valindry można dropić, ale różnie jest z ich użytecznością.

Mam nv po angielsku ale i tak się pokapuje :v

I ostatnie pytanie, mianowicie: są tylko 2 tiery setów?

Opublikowano

Mam nv po angielsku ale i tak się pokapuje :v

I ostatnie pytanie, mianowicie: są tylko 2 tiery setów?

Hmm. Jednocześnie trudne i łatwe to pytanie. Nie licząc eq z powyższych instancji, to tak. Nikt nie wspominał o większym T przedmiotów z Valindy czy Malaboga, ale można je uznać najwyżej za T2,5. Lodowe miały być jako pierwsze T3.  Stosując się do tego można powiedzieć, że jest to nazwa umowna. Trudno jednoznacznie odpowiedzieć, bo można traktować to umownie.

Opublikowano

Hmm. Jednocześnie trudne i łatwe to pytanie. Nie licząc eq z powyższych instancji, to tak. Nikt nie wspominał o większym T przedmiotów z Valindy czy Malaboga, ale można je uznać najwyżej za T2,5. Lodowe miały być jako pierwsze T3.  Stosując się do tego można powiedzieć, że jest to nazwa umowna. Trudno jednoznacznie odpowiedzieć, bo można traktować to umownie.

Dzięki. Może kiedyś zobaczysz mnie w topce 428901410791215889721.png BluePotato

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...