Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monotonia podczas expresowego wbijania dywizji.

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zauwazylem ze mając patent na gre daną postacią np fizzem, ludzie grają nim caly czas i sszybko wbijają upragnioną dywizje
Ja np grając syndrą, xerathem czy lee sinem tez w moment wbilbym d5 alae przeciez to jest okropnie nudne.
Granie caly czas tą samą postacią i co mecz ten sam schemat, takie samo czyszczenie campów czy farmienie, taki sam first recall, ciagle klepanie tego samego combo.

Nie nudzi wam sie to?

Ja np chcialbym diament ale siedze w plat3 bo gram sobie co mecz czym innym.

raz sobie za gram adc i skupie sie na pozycjonowaniu i farmieniu, raz sobie pykne threshem i skupie sie na plejsach + robieniu wizji, a to jebne sobie syndra i posciagam paru koksów na combo.

Jesli mialbym grac ciagle 1/2 postaciami tylko po to zeby wbic wyzsza dywizje to chyba jednak wole siedziec w tej platynie.

Tzn wiadomo mozna grac wszystkimi postaciami i skakac po dywizjach ale mam na mysli takie realne podejscie i to ze np w d+ raczej trzeba sie ukierunkowac jesli chodzi o pozycje.

co wy o tym myslicie?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mysle ze postac nie ma nic do rzeczy, jestes w platynie przez to jak grasz, mozesz grac nawet soraka na adc w jungli, ale stylu i poziomu gry nie zmienisz...

Opublikowano

Ja tam Vayne gram praktycznie co 2 mecz przez rok i jeszcze mi się nie znudziła więc ;) Tak samo Ashe czy Yasuo. Dzięki tym postacią praktycznie w jeden dzień potrafię przejść z pV do pII-pIII jak kogoś boostuje ;)

Jak masz problemy z przejściem do jakiejś dywizji to weź się 'poświęć' zagraj parę meczy swoimi najlepszymi championami, wygraj promo a potem znów graj sobie kim chcesz ;)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Mysle ze postac nie ma nic do rzeczy, jestes w platynie przez to jak grasz, mozesz grac nawet soraka na adc w jungli, ale stylu i poziomu gry nie zmienisz...

Gram w lola niecały rok, dopiero w sezonie 4 zaczalem rankedy bo w sezonie 3 nie mialem jeszcze 30 postaci, wiec nie mam zbyt duzego skilla.

i tak jestem zadowolony z wbicia plat 3.

I tak jak mowie grajac caly czas 2/3 postaciami wszedlbym do diamentu ale gra ma sprawiac przyjemnosc a nie byc jak szkoła, idziesz bo musisz. Ja chce grac zeby miec fun a nie grac zeby wbic dywizje.

Wiec pytam ludzi ktorzy tak robią i grają ograniczoną liczba champów, czy im sie to nie nudzi, czy to poprostu upodobanie do postaci czy co.

rYD9JSA.png

Opublikowano

hmm, aktualnie boostuje kumpla i przez cały tydzien grałem tylko topa nidalee żeby jak najszybciej wybić dywizje, z s1 do g1 wbijałem 4 dni grajac 10-15 meczy dziennie, a postać nadal mi się nie znudziła. Może poprostu przypadła mi do gustu i z chęcią nią gram bo można robić fajne plejsy.

Opublikowano

hmm, aktualnie boostuje kumpla i przez cały tydzien grałem tylko topa nidalee żeby jak najszybciej wybić dywizje, z s1 do g1 wbijałem 4 dni grajac 10-15 meczy dziennie, a postać nadal mi się nie znudziła. Może poprostu przypadła mi do gustu i z chęcią nią gram bo można robić fajne plejsy.

Wiesz ja miałem podobnie z lee sinem, ale po zagraniu około 120 gier nawett tak mechaniczna i majaca tak wiele opcji/zastosowan postac mi sie znudzila

A grywalem nim topa, mida, jungle i supporta.

Na topie jako bruiser, na midzie jako asasyn, na supporcie jako cc tank z odrobiną damage a na jungli jako król jungli :D

rYD9JSA.png

Opublikowano

raz sobie za gram adc i skupie sie na pozycjonowaniu i farmieniu, raz sobie pykne threshem i skupie sie na plejsach + robieniu wizji, a to jebne sobie syndra i posciagam paru koksów na combo.

a raz yasuo i przegrasz komuś grę z 1:10

właśnie przez takich ludzi jak ty ludzie niektórzy nie mogą wbić dywizji, jeśli chcesz sobie pograć lub potestować postacie to idź custom/normal, na rankedach się wygrywa.

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...