Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki ADC z jakim supportem

DurapeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałby ktoś mi wszystkie duo bot, tzn. jaki ADC z jakim supportem.

Otóż mało gram na bocie i zbytnio nie wiem który ADC jest dobry z którym supportem. 

Najlepiej jakbyście wypisali all ADC

Opublikowano

Leona: Graves, Draven, Lucian (ogólne wszystkie ADC, które są dobre w early. Leona to agresywny supp więc zdecydowanie pomoże w zmieceniu wroga na lane.)

Braum: Raczej wszystkie ADC, które są słabsze w early (ashe, vayne) On jest dość pasywny i ma za zadanie uchronić swojego carry przed śmiercią

Tresh: On raczej może być ze wszystkimi. Może być i bardzo agresywny przez swoje CC, ale też defensywny. Do wyboru do koloru.

Tyle wymienię, gdyż reszta supportów jest dla mnie po prostu słabsza od tej trójki :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Mi najlepiej grało się Soną z każdym adc, ale 'połączenie' z Ezem było najwygodniejsze. Od pół roku+ Nami przeważnie gram i jest mi obojętny jaki adc - postać.

Według mnie dobry supp - gracz, ogarnie z każdym adc, ale ten też musi coś ogarniać.

Lubię Leone, bo jest wytrzymała, Braum również, ale banowany (przynajmniej u mnie w goldzie), Tresh (czy tam Thresh) nim chciałabym się nauczyć, wydaję mi się, że jest świetnym połączeniem z Jinx (przyciągnięcie+pułapki Jinx), Sona - leczenie i ta aura + stun na ult, raczej z każdym adc zgra się, Nami również (dobre leczenie, podrzucenie, stun).

Jeszcze jest Morgana i Lulu, Janna, Taric, itd.

/ Muszę uciekać, stąd taki chaos w poście >.<

Opublikowano

Morgana na pewno z tristaną, tristana z q 90% as + 3 sekundy klatki morgany + w morgany i przeciwny adc pada

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...