Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] VS. Yasuo

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie postacie które są w stanie szybko bić mu shielda i mają mocny burst (np. akali) 

No i oczywiście Jax (atakuj Yasu, gdy ten jest z dala od minionów, musisz wyczuć dobry moment. Gdy nie może używać dobrze swoich dashy możesz go spokojnie pokonać 1v1. Skaczesz, stun i po nim :D)

Ale ogólnie Yasuo trudno pokonać na midzie, trzeba mieć dobrego skilla :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Ostatnio widziałem jak ktoś postanowił zagrać Tryndamere przeciwko Yasuo na midzie. O dziwo szło mu bardzo dobrze! Kilka krytów na 1 -2 lvlu i Yasuo 100 HP... W dodatku Trydna ma bardzo dobry ecape z swojego "E" oraz Ult który przeciwko Yasuo działa świetnie . ;)

Opublikowano

Yasuo to naprawdę silny champion , grając nim zawsze miałem problemy z ogarniętą Kayle/Syndrą, reszta championów jakoś nigdy nie przysporzyła mi większych problemów :)

Opublikowano

Yasuo to naprawdę silny champion , grając nim zawsze miałem problemy z ogarniętą Kayle/Syndrą, reszta championów jakoś nigdy nie przysporzyła mi większych problemów :)

Kupiłem jaxa ale narazie nie ogarniam go na lvl pro ale vs yasuo mialem 7/8 więc myślę że to kwestia czasu.

ps.Jak zrobiłeś sygnatóre .-.

76561198342061369.png

Opublikowano

Sygnaturę z tąd możesz zrobić http://broukej.cz/lol-signatures/

Kupiłem jaxa ale narazie nie ogarniam go na lvl pro ale vs yasuo mialem 7/8 więc myślę że to kwestia czasu.

ps.Jak zrobiłeś sygnatóre .-.

Co do picku vs yasuo to połaczenie  i Syndry (mid) oraz Udyr (jungla) łatwo go wtedy zabić.

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...