Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy NPC #1

DevBolt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dosyć ładny NPC jednak mam swoje,kupione od marka :)

Prezentują się lepiej ^^

Chyba gdzieś go już widziałem :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Bylo wiele razy.

Kolwjna osoba co potrafi tylko

wejsc na epvp Ctrl+c ctrl+v i wrzucic ma mpc

:( czyściłem kompa i tylko to mi wpadło w oko to dałem na forum. Na epvp niewidziałem tego nawet ...

Opublikowano

Bardzo dobrze się prezentuje :) Ciekawa Historia nawet tego npc nie widziałem na devie/epvp więc nie wiem po co te sugestie.

Kolega udostępnił tylko NPC więc bezsensowne posty są nie potrzebne, udostepnił npc, ludziom ktorym sie przyda.

Osobiscie prawdopodobnie uzyje owego npc bardzo fajnie sie prezentuje.

+ Pozdrawiam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Bardzo dobrze się prezentuje :) Ciekawa Historia nawet tego npc nie widziałem na devie/epvp więc nie wiem po co te sugestie.

Kolega udostępnił tylko NPC więc bezsensowne posty są nie potrzebne, udostepnił npc, ludziom ktorym sie przyda.

Osobiscie prawdopodobnie uzyje owego npc bardzo fajnie sie prezentuje.

+ Pozdrawiam.

Nie wiem po co pierdolisz takie bzdury, chcesz się podlizać jemu, czy co?

Jak możesz napisać, że "fajnie się prezentuje"? C*****a tekstura jak zwykle na takich modelach + ni w d*** ni w oko duży miecz nie pasujący w ogóle.

Albo masz totalne bezguście, albo rzeczywiście chcesz się podlizać.

@topic

#Piękny model, na pewno go wykorzystam.

Opublikowano

Nie wiem po co pierdolisz takie bzdury, chcesz się podlizać jemu, czy co?

Jak możesz napisać, że "fajnie się prezentuje"? C*****a tekstura jak zwykle na takich modelach + ni w d*** ni w oko duży miecz nie pasujący w ogóle.

Albo masz totalne bezguście, albo rzeczywiście chcesz się podlizać.

@topic

#Piękny model, na pewno go wykorzystam.

Jesteś głupi czy tylko udajesz? Przeczytaj swój  post odpowiadający na mój post i potem post odpowiadający na temat autora.

Raz ci się podoba model raz nie ? :D Głupi człowieku walnij baranem w ściane.

Jakie bzdury człowieku? To jest forum społecznościowe każdy wypowiada się wg. własnych myśli napisałem to co uważam.

p.s : nie znam typa i nikomu sie nie mam zamiaru podlizywać.

Nie pozdrawiam, idz do psychiatry.

Na przyszłość na ss jest nie wyraźny model bo źle dodał grafike ale w grze wygląda calkiem inaczej troche logistyki nie zaszkodzi -.-

Skąd tacy ludzie się biorą.

CtV.png

Opublikowano

Jesteś głupi czy tylko udajesz? Przeczytaj swój  post odpowiadający na mój post i potem post odpowiadający na temat autora.

Jakie bzdury człowieku? To jest forum społecznościowe każdy wypowiada się wg. własnych myśli napisałem to co uważam.

Na przyszłość na ss jest nie wyraźny model bo źle dodał grafike ale w grze wygląda calkiem inaczej troche logistyki nie zaszkodzi -.-

Lsw5ngc.gif

Tylko w ten sposób można podsumować to co napisałeś... Jedyne co jest mądre w tym poście to ostanie zdanie i możesz z góry odpowiedzieć skąd się tacy ludzie jak Ty biorą? - słowo daje wezmę kredyt na hipotekę, ale zrównam to miejsce z ziemią... Naucz się czytać i samodzielnie myśleć.

@Topic.

Jak stary jest to model to chyba nie trzeba mówić. Czy jest ładny to kwestia gustu, bo mnie osobiście się nie podoba - największa wada modelu to ten miecz.

Opublikowano

Jesteś głupi czy tylko udajesz? Przeczytaj swój post odpowiadający na mój post i potem post odpowiadający na temat autora.

O matko.. Serio nie zrozumiałem po co dałem '#'? Liczyłem, że nie dostanę warna, a nie chciało mi się nic wymyślać to dałem pierwsze lepsze zdanie i aby inni zrozumieli dałem kratkę, choć jak widać nie wszyscy zrozumieli. (PS. Zagrajmarek się jednak przyczepil do ilości wulgaryzmów xD)

Co do reszty to oznacza, że masz totalne bezguscie. ;)

A i "logistyki"??! Czy LOGIKI? Bo to dwa różne znaczenia, a nie wiem czego mi brakuje? ;p

@topic

Masz może inne ciekawsze wygrzebane z dysku modele? Tylko jakieś w miarę możliwe? :)

Opublikowano

Lsw5ngc.gif

Tylko w ten sposób można podsumować to co napisałeś... Jedyne co jest mądre w tym poście to ostanie zdanie i możesz z góry odpowiedzieć skąd się tacy ludzie jak Ty biorą? - słowo daje wezmę kredyt na hipotekę, ale zrównam to miejsce z ziemią... Naucz się czytać i samodzielnie myśleć.

@topic.

Jak stary jest to model to chyba nie trzeba mówić. Czy jest ładny to kwestia gustu, bo mnie osobiście się nie podoba - największa wada modelu to ten miecz.

Jeżeli nie potrafisz zrozumiec moich wyrazów to kiepsko z tobą radze się dokształcić bo 10 latek by to zrozumiał.

O matko.. Serio nie zrozumiałem po co dałem '#'? Liczyłem, że nie dostanę warna, a nie chciało mi się nic wymyślać to dałem pierwsze lepsze zdanie i aby inni zrozumieli dałem kratkę, choć jak widać nie wszyscy zrozumieli. (PS. Zagrajmarek się jednak przyczepil do ilości wulgaryzmów xD)

Co do reszty to oznacza, że masz totalne bezguscie. ;)

A i "logistyki"??! Czy LOGIKI? Bo to dwa różne znaczenia, a nie wiem czego mi brakuje? ;p

@topic

Masz może inne ciekawsze wygrzebane z dysku modele? Tylko jakieś w miarę możliwe? :)

Nie znasz pojecia 2 słów? czy tylko to 2 pojecie znasz? bo logiki za pewne tez ci brakuje.

Nie interesują mnie hasztagi patrze tylko na spójność zdania.

CtV.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...