Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie refów

JestemRobotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić sobie parę referrali na lolu.
Gdzie najbardziej się opłaca? Czy zdarzały się przypadki, że kogoś za takie kupowanie zbanowali? Ja chciałbym zakupić max 100.
Na allegro 1 ref 10 lvl = 1 zł, brać czy raczej pewny ban?
Znajomy brał stąd: 

http://lol-referral.com/order

drożej niż na allegro, ale chyba mniejsza szansa na bana, czy się mylę? 
W sumie korci mnie żeby wziąć z allegro bo najtaniej, ale również nie chciałbym żeby mnie zbanowali

Opublikowano

ja jak narazie zrobiłem sam 75 refów na 10 i około 120-130 na 5 sam na swoim kompie i niema bana spróbuj sam ale rób co jakiś czas przerwy zrobisz np 30 acc i przerwa z 7-14 dni 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja jak narazie zrobiłem sam 75 refów na 10 i około 120-130 na 5 sam na swoim kompie i niema bana spróbuj sam ale rób co jakiś czas przerwy zrobisz np 30 acc i przerwa z 7-14 dni 

Robisz wszystkie na jednym IP? Ja mam niestety stałe IP więc nie wiem czy by to wyszło.

A może są jakieś boty do robienia refów przez proxy? 

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić sobie parę referrali na lolu.

Gdzie najbardziej się opłaca? Czy zdarzały się przypadki, że kogoś za takie kupowanie zbanowali? Ja chciałbym zakupić max 100.

Na allegro 1 ref 10 lvl = 1 zł, brać czy raczej pewny ban?

Znajomy brał stąd: 

http://lol-referral.com/order

drożej niż na allegro, ale chyba mniejsza szansa na bana, czy się mylę? 

W sumie korci mnie żeby wziąć z allegro bo najtaniej, ale również nie chciałbym żeby mnie zbanowali

Nie dostaniesz za to bana , nie ma szansy na bana .

Co najwyzej stracisz system "Zapros znajomego" oraz jego nagrody , Nic pozatym .

Nie zostaniesz wykluczony z rozgrywki , Tylko z Systemu rekrutowania i tyle :)

Rito juz tego tak nie sprawdza , nie slyszalem zeby ktos za to bana dostal .

Wiec sie nie przejmuj , chyba ze chcesz kupic +250 , wtedy beda problemy .

Ale tak do 125 mysile ze lajt , Oczywiscie nie odbieraj wszystkich 125 w jeden dzien ...

Rozloz jakos zeby nie bylo AZ TAK OCZYWISTE OCB. :D

Edited_1.png

Opublikowano

Spokojnie kupuj z 80-100 refów w tydzień. Szansa na bana (gdy kupujesz na zaufanych serwisach) to 1% :) Na allegro raczej odradzam, gdyż często są to oszuści lub nieogarnięci ludzie robiący wszystko na 1 IP (łatwo wtedy to wykryć a wtedy zabierane są Tobie RP i ban na refy)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Spokojnie kupuj z 80-100 refów w tydzień. Szansa na bana (gdy kupujesz na zaufanych serwisach) to 1% :) Na allegro raczej odradzam, gdyż często są to oszuści lub nieogarnięci ludzie robiący wszystko na 1 IP (łatwo wtedy to wykryć a wtedy zabierane są Tobie RP i ban na refy)

IP nie ma znaczenia. Jak ma być ban to będzie nawet jak byś był królem polski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...