Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 12/09 Spora aktualizacja tekstur, ikony

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sporo tego ale widać starają się chłopaki żeby jakoś to wyglądało 

Opublikowano

Tekstury robione pod nową mapę, tzn są bardziej wygładzone czyli niebawem można się spodziewać nowej mapy aczkolwiek pewnie zostało jeszcze trochę postaci które będą miały nowe tekstury. Ciekawie się zapowiada nowy Viktor :D

mqdefault.jpg

Opublikowano

Nie widzę różnicy w texturze ahri, ciekawe te zmiany. Blood Moon akali jaki tynk ;_; .

Rito +1 za zmianę włosów Leony!

Coś czuję, że ta Soraka będzie opska :(

Opublikowano

Zmiany w wyglądzie championow mają lepiej ich przystosowac do nowego sf.

Stary wyglad mapy i championow był pstrokacizną.

Teraz chcą troche stonować wyglad tego wszystkiego zeby wszystko ze sobą grało, jednoczesnie nie zmieniajac priorytetu widocznosci czyli championi > mapa.

Mi sie to podoba.

Co do soraki nie interesuje mnie to, soraka to cos podtyp fiory, kompletnie nie wymaga mechaniki i jest nudna.

A viktor zawsze podobal mi sie jako postac ale nie byl w mecie, mam nadzieje ze jego rework sprawi ze bedzie bardziej grywalny i bede mogl bez problemu popykac nim sobie na soloq.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Tylko że tak pieszczą się z duperlami żeby na nowym summoners rift wszystko z*********e wyglądało a np. te nowe powiadomienia do arama i 3v3 w ogóle nie pasują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...