Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja schludna dla oka , dobrze opisane bez zbędnych przedmiotów , fajnie wyglądają te plecaki :D . Szkoda jednak że jest to tylko 30 slotów . Reszte zobaczymy po wejściu na serwer ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Słaby skrypt na cobblex. W 10 minut mógłbym wam napisać taki z craftingiem a tak to spoko ;3 Prezentacja bardzo ładna :P

@Edit Serwer fajny ale administracja do dupy. Dla czego? O to przykład:

Wbija nowy gracz i dla żartu pisze na czacie: 

- Kto mi zrobi lodzika?

Admin:

- Ban

Drugi admin:

- Kick

O tym że administracja jest do dupy sam sie przekonałem jak tylko weszłem na serwer. Zaoferowałem że napisze skrypt na cobblex z craftingiem i podalem ip mojego serwera 20 slot żeby sobie mogli zobaczyć jak to mniej więcej wygląda i co? Admin dał mi mute na zawsze ...  Chciałem pomóc, ale skoro administracja tak się odwdzięcza to podziękuje i nie polecam tego serwera NIKOMU. Najgorszy serwer na jakim grałem. Ale to oczywiście tylko moja opinia. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza proszę o to by nie pisac komentarzy typu @kripciak debil itp. Pozdrawiam.  

Opublikowano

Słaby skrypt na cobblex. W 10 minut mógłbym wam napisać taki z craftingiem a tak to spoko ;3 Prezentacja bardzo ładna :P

@Edit Serwer fajny ale administracja do dupy. Dla czego? O to przykład:

Wbija nowy gracz i dla żartu pisze na czacie: 

- Kto mi zrobi lodzika?

Admin:

- Ban

Drugi admin:

- Kick

O tym że administracja jest do dupy sam sie przekonałem jak tylko weszłem na serwer. Zaoferowałem że napisze skrypt na cobblex z craftingiem i podalem ip mojego serwera 20 slot żeby sobie mogli zobaczyć jak to mniej więcej wygląda i co? Admin dał mi mute na zawsze ...  Chciałem pomóc, ale skoro administracja tak się odwdzięcza to podziękuje i nie polecam tego serwera NIKOMU. Najgorszy serwer na jakim grałem. Ale to oczywiście tylko moja opinia. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza proszę o to by nie pisac komentarzy typu @kripciak debil itp. Pozdrawiam.  

1. Nie wiem jak dla kogo ale według. mnie ,,- kto mi zrobi lodzika?'' to nie żart...

2. Podałes IP serwera na ogólnym wiec sie nie dziwie:

[11:46:44 INFO]: [-] [Gracz SV] BloodyWampire--> jak chcecie zobaczyc to mozecie na moj serwer wbic 
[11:46:53 INFO]: [-] [Gracz SV] BloodyWampire--> chadeccraft.hostmc.pl

Propozycje craftingu na cobblaX trzeba było napisac na forum...

Mute był na 9h ..

Opublikowano

Serwer nawet okey :)
Troszkę mu brakuje do perfekcji, jednym z minusów jest skript.
Sam zaczynałem od skript, chłopaki radze zmienic skript na pluginy :)
Polecam :D

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Serwer nawet okey :)

Troszkę mu brakuje do perfekcji, jednym z minusów jest skript.

Sam zaczynałem od skript, chłopaki radze zmienic skript na pluginy :)

Polecam :D

Co do skryptów , nie ma większego znaczenia dla normalnego gracza czy czy serwer opiera się na pluginach czy skryptach.  Serwery pana padaambo nie świeciły przykładem , więc radze ci się na nich nie wzorować ;) Wasz serwer jest bardzo dobry oby tak dalej .

Opublikowano

Co do skryptów , nie ma większego znaczenia dla normalnego gracza czy czy serwer opiera się na pluginach czy skryptach.  Serwery pana padaambo nie świeciły przykładem , więc radze ci się na nich nie wzorować ;) Wasz serwer jest bardzo dobry oby tak dalej .

No tak, teraz porzuciłem skript i wole jave :)

http://scr.hu/2nzd/kz950 :_)

[u tralalala JE**Ć Turala, nich keaby idzie krecić]

Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Najgorszy na jakim grałem. Stwierdziłem, że serwer jest amatorski, więc oznajmiłem to na czacie. Jakieś dziecko zaczęło mnie obrażać, a po napisaniu, by owe dziecko się ogarnęło, zostałem zkickowany - przez VIP'a? :O Zapowiadało się fajnie, a wyszło jak zwykle. Nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Najgorszy na jakim grałem. Stwierdziłem, że serwer jest amatorski, więc oznajmiłem to na czacie. Jakieś dziecko zaczęło mnie obrażać, a po napisaniu, by owe dziecko się ogarnęło, zostałem zkickowany - przez VIP'a? :O Zapowiadało się fajnie, a wyszło jak zwykle. Nie polecam.

A  na jakiej podstawie stwierdziłes że serwer jest ,,amatorski'' ??, a po 2 kick był od Strażnika a nie od Vipa

Opublikowano

@OmniPL 

Ten serwer wogóle nie jest ogarnięty ranga VIP/Strażnik? WTF To w końcu Vip czy Strażnik ?  A mute nie byl na 9 h poniewarz wbiłem dzisiaj rano i nadal byłem zmutowany.

Opublikowano

Vip/Strażnik czyli Strażnik który kupił Vipa, chyba logiczne...

Czyli ma permissions Vipa którego kupił, /kit vip i permissions strażnika, mute,kick itp.

Opublikowano

@ Padaambo Widze dalej masz ból dupki :) Mi udało się zrobić serwer własny a ty dalej możesz mnie straszyć policją :) tyle tylko możesz ;3 

Kradnąc domene. Hahahahha :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...