Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka pytan ;D

1.Co daje dokładnie ta operacja breakout? Bo jakos dziwnie w magazynku mam 999 naboji ;-;

2.Da się innaczej oprucz stema kupic skrzynki? 

3.Czy da sie ominąć tego steam guarda?

4.Jakbym miał komus wysłac skrzynke to jak mam to zrobić? 

U mad m8?

Opublikowano

1. Nie kupuj jej, specjalnie dali ją za grosze gdyż za niecały tydzień jest koniec operacji i nawet nie zdążysz wbić srebrnej odznaki. Krótko mówiąc wyrzucisz kasę w błoto. Co do Amunicji nie rozumiem o co Ci chodzi  :huh: .

2. Owszem jest wiele stron typu skinyzasms.pl / skinycsgo.pl . Takich stron jest naprawdę wiele lecz niektóre są tak zwanymi fake'ami tzn Oszustami więc za nim kupisz na którejś z tych stron poczytaj komentarze czy aby na pewno nie stracisz pieniędzy :)

3. Niestety się nie da, musisz poczekać :).

4. Jeśli minie ci Ochrona steam guard klikasz ppm na steam na pasku zadań następnie znajomi po czym klikasz  na danego znajomego a dokładnie na tą strzałeczkę i klikasz zaproś do wymiany. Potem wrzucasz w kwadrat skrzynkę klikasz gotowe i tyle. Nic prostszego. Na pewno sobie poradzisz. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...