Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 4 - P I L N E, dziewczyna mi żyć nie daje :c

ZgredzioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szanowny moderatorze, jak pewnie wiem przysłał Cię tu jakiś report o zły dział, pierw bardzo proszę nie przenoś go bo liczę na bardzo szybko odpowiedź a dziewczyna mi żyć nie daje po prostu już o to usrane simsy, sypiać po nocach nie mogę :(

Żeby was nie kłamać, po zainstalowaniu tej oto że gry... 
Brak jakiejkolwiek reakcji, zero po prostu nic uruchamiam tak jak trzeba za pomocą "The.Sims.4.Launcher" i nic, przez chwile coś tam się ładuje na kursorze ale to dosłownie przez 2 sekundy i na tym się kończy, nie wyskakuje żaden komunikat, nie prosi o żaden klucz na Originie, nic. 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Cześć szanowny moderatorze, jak pewnie wiem przysłał Cię tu jakiś report o zły dział, pierw bardzo proszę nie przenoś go bo liczę na bardzo szybko odpowiedź a dziewczyna mi żyć nie daje po prostu już o to usrane simsy, sypiać po nocach nie mogę :(

Żeby was nie kłamać, po zainstalowaniu tej oto że gry... 

Brak jakiejkolwiek reakcji, zero po prostu nic uruchamiam tak jak trzeba za pomocą "The.Sims.4.Launcher" i nic, przez chwile coś tam się ładuje na kursorze ale to dosłownie przez 2 sekundy i na tym się kończy, nie wyskakuje żaden komunikat, nie prosi o żaden klucz na Originie, nic. 

Zepsuty crack ...

Opublikowano

Zepsuty crack ...

Nie wydaje mi się bo na wielu już próbowałem :/ 

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Zainstaluj od nowa, nie uruchamiaj przez żadne launchery tylko od razu przez wklejony plik. Czasami jak używasz jakiegoś zrypanego kraka, a nakładasz nowego w którym brakuje pliku który zepsułeś może dalej nie śmigać także polecam reinstall.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Kup grę.

Oto całe rozwiązanie. Koniec.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Zainstaluj od nowa, nie uruchamiaj przez żadne launchery tylko od razu przez wklejony plik. Czasami jak używasz jakiegoś zrypanego kraka, a nakładasz nowego w którym brakuje pliku który zepsułeś może dalej nie śmigać także polecam reinstall.

Wtedy odrazu woła o aktywacje gry :/ 

Kup grę.

Oto całe rozwiązanie. Koniec.

Wiem że to najlepsze rozwiązanie, ale nie będę wywalał 170 zł w błoto w grę którą zostanie uruchomiona kilka razy. Szczególnie że nie jestem za specjalnym kolekcjonerem gier na półkę. 

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ponoć piractwa na tym forum nie wspieramy ;)

antywarm.. pobierz z innego źródła gre

Słyszałeś o 24h od pobrania pliku? Nie widzę tu żadnego piractwa :D

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...