Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japonia - Nauka

Rocklyfication

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mało ale zawsze coś o Sobie :D : Mam na imię Kamil i chodzę do 1 klasy Technikum informatycznego :D, mam 16 lat :D średnie na jeża oceny, ale mam ambicje i siłę ale przed tym wszystkim chciałbym spełnić swoje (idiotyczne) marzenie i zacząć chodzić do szkoły w Japonii :D

Jestem zainteresowany językiem, całą kulturą i krajem Kwitnącej Wiśni, czy ktoś kto czyta moje wypociny przebywał w Japonii, albo mieszkał(chodził do szkoły) tam albo uczył się ich języka?

Ponieważ sam chciałbym pójść do liceum w tym kraju :D, i chciałbym się dowiedzieć jak to jest w tamtych szkołach od osoby która już to odczuła :D

Również chciałbym prosić osobę która potrafi dobrze japoński i chciałaby się podzielić tą wiedzą (za darmo :D) przez skype'a albo przez inny kontakt :D

Dziękuje za Uwagę ! :D

Opublikowano

Liceum to za szybko, popracuj przez te 4 lata nad angielskim perfekt i pójdź tam na studia, to się opłaca 

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...