Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook - Co o nim sądzicie?

bolo0010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja siostra ma Facebooka, a ja nie, bo myślę sobie: "Po co mi on?" Jednak pomyślałem że jak założe konto to poznam nowych ludzi, będę wiedział co słychać u moich znajomych itd. Ale pewnego dnia siostra była zalogowana na swoim koncie i była na stronie głównej. Jak zobaczyłem co oni tam wstawiają to wszystkiego mi się odechciało. Co chwila jakieś durne zdjęcie z napisem w tle, albo jakieś testery "Na ile mnie lubisz?" lub masa bezsensownych komentarzy. Jeszcze te zdjęcia wykonane w jakimkolwiek miejscu byle by się pochwalić i te łapki "Lubię to!" które dostaje jakiś obrazek z śmiejącą się twarzą i napisem "Michał to nie imie, michał to rudy murzyn." Jeśli tylko takie rzeczy są na tym Facebooku to ja rezygnuje z zakładania konta. Już wole normalnie przez Gadu-Gadu albo Skype pogadać z kolegami lub na boisku. Odechciało mi się też dlatego bo kiedyś byłem na wycieczce z klasą i od razu gdy byliśmy w autobusie to już każdy miał wyciągniety telefon i włączonego Facebooka. I przez całą wycieczke, jak była jakaś przerwa, już Facebook w ruch! Albo jakaś fotka zrobiona i od razu wysłana na Facebooka. Nie wiem jak można żyć tylko Facebookiem. Według mnie to jest zbiorowisko najgłupszych rzeczy internetu. A co wy o nim sądzicie?

//Ten temat niech mod usunie bo dzięki Tapatalkowi mi się skopiował a niech zostawi jeden.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...