Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z supportów?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie mam ino, lecz planuję zmienić na temari/shizune. I właśnie nie wiem która będzie lepsza. Raczej stawiałbym na temari.

Opublikowano

Jako Vip0 proponuje Karin, jezeli masz vipa1 i mozesz goldsoulowac od 70 to Deidara/Sasori lub jak nie masz hajsu tyle to na 80 Tsunade. Temari i shizune sie nie oplaca nawet silvera marnowac na nie :p

Opublikowano

To olej te crapy na 50 lvlu, i oszczedzaj silver na goldsouly na 70lvl i zakup sobie deidare/sasoriego. Zalezy czy wolisz stunowac supportow czy assaulterow. Ja bym Ci proponowal Sasoriego, poniewaz nastepny stunner na supportow jest dopiero od 110, a stunner na assaulterow juz od 100 :)

Opublikowano

Hm, kupiłem już temari ;x

No ale cóż, będę teraz zbierał na sasoriego.

I jeszcze powiedz mi jakie są sposoby na zdobywanie soulów? Wiem, że można grać w kamień, papier, nożyce.

Opublikowano

Od 72lvl'a jest opcja Elite Match w ktorej za wygrane stopnie pvp dostajesz punkty challenge do wymiany, dziennie jak wygrywasz wszystkie to mozesz zyskac od 50-100 goldsouli. Oprocz tego to eventy czasami itd ale to male ilosci, wrecz znikome. I najlepiej klikaj zawsze w nozyce bo jest najwieksza szansa na wygrana ponoc(nie wiem nie sprawdzalem bo uzywam auto jankenow :p).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcesz wygrać jak najwiecej souli , używaj tylko jednego znaku.Używając jedynie papieru , dostaje jakies 160-180 souli na 10kk srebra.

Co do stunerów bardzo przydaja sie na niższych lvlach wiec nie postąpiłaś źle,

Sasori bardziej przydaje sie w pve od Deidary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...