Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Pershing

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stabilizator, dosyłacz i optyka/wentylacja.

Co do perków to na 1 wziąłbym naprawę, na 2 mieszane, na 3 BiA.

Opublikowano

Jeśli chodzi o perki to: pierwszy dowudca szósty zmysł reszta załogi naprawa, drugi BiA, trzeci dowódca naprawa (lub zwiad ja mam zwiad), celowniczy snajpera, kierowca czyściocha (co mi ogranicza do 15% na podpalenie a z automatem gaśniczym da 13,5% - jak nim gram wiele pomidorów widzą mnie przeładowuje z AP na HE i strzela w tył SP), radiooperator rozeznanie w sytuacji, ładowniczy bezpieczne magazynowanie (prawie co drugi strzał w przód i środek czołgu równa się uszkodzony magazyn - lub desperat), czwarty dowódca zwiad (jeśli na trzecim była naprawa), celowniczy strzał z biodra, kierowca gładka jazda, radiooperator camo, ładowniczy desperata (chyba że daliśmy na trzecim to bezpieczne magazynowanie.

Co do wyposażenia to: ofensywny styl gry dosyłacz, stabilizator, osłonięta optyka alternatywnie wentylacja, przy defensywnym stylu dosyłacz, stabilizator, lorneta.

Opublikowano

498881410554894699239.png

Czyli jak kątować SP:

Czarne to twój czołg, niebieskie to pancerz warstwowy z przodu. Szare to budynek/osłona. Ustawiasz się tak jak widać.

Droga potencjalnych pocisków(czerwone):

a) odbiją się od pancerza warstwowego(pierwsza pomarańczowa)

B) przebiją pancerz warstwowy i polecą dalej(różowe)

c) przebiją pancerz warstwowy ale odbiją się od właściwego pancerza(druga pomarańczowa)

No i też bierz uwagę jakim typem pocisków strzela wróg, bo jak HE/HEAT to cie nawet dziesiątki nie przebiją.

Opublikowano

Siemka, zanim napiszecie, że jest gówniany itd to doradzcie jak nim grać zaraz chcę go zkupić proszę o rady dot. perków i wyposażenia

Najlepiej na duże odległości, bo wtedy ciężej będzie trafić w WS. Ma działo dość celne, wiec da radę. Perki to przede wszystkim naprawa, Towarzysze Bronie, a jako trzecie mieszane.

Opublikowano

Najlepiej na duże odległości, bo wtedy ciężej będzie trafić w WS. Ma działo dość celne, wiec da radę. Perki to przede wszystkim naprawa, Towarzysze Bronie, a jako trzecie mieszane.

Perki zależne od tego jaką ma załogę(ilu perkową) na tego SP. @ZioloPCTV ?

Opublikowano

To bierz naprawę, jak będziesz miał tyle drugiego perka abyś mógł zresetować i mieć 100% pierwszego to zresetuj i daj wszystkim na pierwszy BiA, a potem naprawę. Na trzeci perk daj dowódcy żarówę a reszcie załogi indywidualne perki które będą pasować do twojego stylu gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...