Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie widze nic na mapie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą było otwarcie serwera skkf'a , żeby się zarejestrować trzeba przepisać kod z mapy, lecz na tej mapie nic nie widze -_- pomożecie"?

Opublikowano

Myślę że serwer jest przeciążony, poczekaj jakiś czas, aż ludzie zaczną wychodzić i wtedy spróbuj. Najwyżej napisz do Admina.

dziwne, każdemu działa tylko nie mnie ;( i nie mam jak się z kontaktować z adminem :/

Opublikowano

Kontakt z Administratorem będzie bardzo ciężki, a raczej niemożliwy.

Spróbuj wejść kilka razy na serwer, pokombinuj coś, poczekaj trochę dłużej może się załaduje.

Spróbuj w godzinach nocnych lub gdy na serwerze nie będzie bardzo dużo Graczy - raczej nie możliwe.

Jeśli nadal nie będzie nic działać to musisz napisać gdzieś na Forum lub gdzieś na Kontakt - inaczej My - MPCforum - nic nie zrobimy ;).

Opublikowano

Kontakt z Administratorem będzie bardzo ciężki, a raczej niemożliwy.

Spróbuj wejść kilka razy na serwer, pokombinuj coś, poczekaj trochę dłużej może się załaduje.

Spróbuj w godzinach nocnych lub gdy na serwerze nie będzie bardzo dużo Graczy - raczej nie możliwe.

Jeśli nadal nie będzie nic działać to musisz napisać gdzieś na Forum lub gdzieś na Kontakt - inaczej My - MPCforum - nic nie zrobimy ;).

napisałem przed chwilą na ich forum :) może odpiszą, (Wątpie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...