Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Interface na serwerze Almeria

Almeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej to mi sie podoba te kolko gdzie sie wchodzi do item shopu.

Reszta jest taka zwykla bez urazy.

Ale coś tam zmienione jest i to widac, ale w oko tylko wpada to kolko po lewej..

Kwadratowa minimapka zły pomysl okropnie wyglada.

Calosc oceniam dostatecznie powodzenia przy serwerze.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Ale dobrze wygląda, powodzenia.

Faila to ty chyba zaliczyłeś bo przecież sam mógł napisać owy skrypt ale w to się nie zagłębiam ;)

PS: Interface bardzo fajny ;)

Opublikowano

Gdyby to jeszcze ascariala bylo... Jakiś serwer przed nim mial ten uklad ale nie pamietam nazwy. Co do interface jak dla mnie strasznie przecietny.

^^

Opublikowano

Faila to ty chyba zaliczyłeś bo przecież sam mógł napisać owy skrypt ale w to się nie zagłębiam ;)

PS: Interface bardzo fajny ;)

Ty tak na serio czy tylko robisz z siebie głupka akurat zrobil perfekcyjnie identyczny skrypt jak ascariala? Nie interesuje mnie to niech sobie ma nic mi do tego sam mam ascariala skrypty.

Oszczedz bezsensownych postow.

@topic

Ale coś tam zmienione jest i to widac, ale w oko tylko wpada to kolko po lewej..

CtV.png

Opublikowano

Co do okienka postaci to mam pozwolenie od krzyewgo i endymiona, ppozatym ostro edytowałem skrypt.Co do bs'a to jest poprawiony każdy znany błąd.

ogolnie na almerii stawiam na minimalizm  czyli bez zbędnych funkcji czy szczególów w grafice :)

Kolorystycznie ładnie.

Widzę pro pobugowany bs Isaira. : >

Spokojnie wkrotce na dreikonie rownież ukarze się poprawiona wersja

Opublikowano

Oo ciekawa rzecz, a jak to by miało dokładnie działać? Bo oglądając film niewiele zrozumiałem. xD

Już wkrótcę powrzucam różne filmy, pokazujące system i   reszte innowacji - opowiem o nich tak dokladnie ale żeby was nie zanudzić

Opublikowano

Już wkrótcę powrzucam różne filmy, pokazujące system i   reszte innowacji - opowiem o nich tak dokladnie ale żeby was nie zanudzić

Ok, to czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

To nie jest kółeczko, gdzie się wchodzi do item shopu, tylko pokazanie ile się ma doświadczenia. :) I nie chcemy jakiś wymyślnych rzeczy, po prostu żeby było skromnie i estetycznie.

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Gdyby to jeszcze ascariala bylo... Jakiś serwer przed nim mial ten uklad ale nie pamietam nazwy. Co do interface jak dla mnie strasznie przecietny.

Miał to Revential, który był serwerem tej samej ekipy co Ascarial. ;)

Autor tematu ma prawo do korzystania z tego, ale czekam na publikacje nestium. Zobaczymy kto lepiej wyjdzie na korzystaniu pracy teamu Ascarial przez innych. ;)

Opublikowano

Miał to Revential, który był serwerem tej samej ekipy co Ascarial. ;)

Autor tematu ma prawo do korzystania z tego, ale czekam na publikacje nestium. Zobaczymy kto lepiej wyjdzie na korzystaniu pracy teamu Ascarial przez innych. ;)

To możesz nic nie zdziałać bo jeżeli chodzi o nasza publikacje to stawia nam globalny moderator na ustalonych warunkach więc pozdrawiam.

2. Twoje przymślenia są załosne nie chciales kasy za skrypty sie mowi trudno  :)

3. Nie znasz Mnie to popytaj Adrianka/Azprime za nim zaczniesz coś pultać bo ascarial/revential to byly jego serwery.

CtV.png

Opublikowano

Przecież revential zrobilem ja z krzywym. xD Poleciales w c***a to powiefzialem ze nie macie tego uzywac i nie kupicie tego wiec elo. Wali mnie twoj gm bo jak kradniesz to sie nie bedziesz reklamowal.

Opublikowano

Przecież revential zrobilem ja z krzywym. xD

Dobra mniejsza nie interesuje mnie to

Odnioslem sie o to co napisales na temat publikacji ;] Dzieki  to na tyle.

CtV.png

Opublikowano

z*******y interface , podoba mi się to drzewko ze skillami pasywnymi  , bs jest też oryginalny także  czekam na serwer i lepiej spręż się bo długo nie wytrzymam... :D!

Opublikowano

Interface wydaje się być z*******y. No cóż, czekamy na serwer. 30-osobowa ekipa już zaciera rączki :D
Powodzenia w tworzeniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...