Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przycinki w L90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakupiłem we wtorek nową L90 i dzisiaj przy grze Subway surfers mam straszne przycinki... Moim zdaniem ta gra nie jest na tyle wymagająca żeby się zacinała. Telefon jest nowy więc nie rozumiem dlaczego.. Pobrałem ją z Sklep Play może apka jest uszkodzona? A może pobrałem z wirusem albo coś? Zrobić reset telefonu? (Jest to bezpieczne?) czy pobrać jakiegoś antywirusa?  Jakimi przyciskami się robi reset? Co robić ;( 

Opublikowano

Nie powinno się tak dziać, gra chodzi nawet na słabych urządzeniach. Nie poinstalowałeś kilkudziesięciu aplikacji tam? Dużo działa w tle? Masz roota? Jeśli tak spróbuj programem Seeder. Jeśli nie pobierz np. Clean Master i przed grą czyść pamięć, i uruchamiaj przez "Game booster". Możesz przywrócić do ustawień fabrycznych, to całkowicie bezpieczne.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wczoraj wieczorem przywróciłem do ustawień fabrycznych. Właśnie, że miałem tylko 2 gry i Messengera. W tle nie mam żadnej otwartej apki (zawsze zamyka jak coś włączam). Nie mam żadnego roota wszystko jest takie jak po zakupie. Właśnie sam się zdziwiłem, że mi laguje. Obecnie nie mogę sprawdzić jak chodzi po tym resecie bo nie mam tej gry i dostępu do neta żeby ją pobrać. :/ A czy mogłem pobrać tą grę z wirusem (pobierałem z Sklep Play)?

Opublikowano

Nie można pobrać niczego z GPlaya z wirusem.. Brandowany ROM?

Xiaomi Mi3: MiDev (KK 4.4, MiDev Kernel)
Nexus 7 2012: Odblokowany (AOSP5.0, Root)
Nie pomagam na PW, od tego jest forum

Apple ma kiczowaty system, bo bazuje na BSD~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...