Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalator LC PL nie uruchamia się

FloraDeLaLuna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

ściągnęłam dziś LC PL wszystko fajnie szybko sie sciaglo ale problem w tym ze nie moge tego zainstalowac... 

gdy klikam na sciagniety plik nic sie nie dzieje tylko przy kursorze wyskakuje ta ikonka ladowania czy jak to tam nazwac ;x potem zacina mi sie folder gdzie jest ten plik i nie da sie nic z tym zrobic... 

Co z tym zrobic zeby dalo sie zainstalowac bo juz nie wiem... Mialam tak samo z LC eternia tez sciagnelam chcialam zainstalowac i to samo... inne lc bez problemu instalowalam a tych nie moge ;x

Opublikowano

A udało Ci się zainstalować Eternię? Wiesz, jak ja instalowałam kiedyś LC to musiałam długo czekać na instalator. Wtedy najlepiej nic nie robić i dla pewności sprawdzić w procesach czy LC zostało uruchomione, bezmyślne klikanie w folder czy w plik sprawia, że komputer nie wie co ma robić i się po prostu zacina. Po prostu kliknij raz i czekaj, czasami to zajmuje 10 minut (wiem, bo sama tak miałam). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...