Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam serwera bf4 dla lamusa

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem male mapy cos jak w bf 3 np kanaly cos pare takich mapek bo chce dopiero postrzelac itd a potem sie bawic na razie map nie znam broni nie znam bo inne niz w bf3 

Opublikowano

chcialem male mapy cos jak w bf 3 np kanaly cos pare takich mapek bo chce dopiero postrzelac itd a potem sie bawic na razie map nie znam broni nie znam bo inne niz w bf3 

To graj w zespołowym dm. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

szukam serwera najlepiej tdm z jakies spoko mapy nie otwarty teren tak zeby ogarnac jakies mapki na poczatek jakies mniejsze mam sama podstawke 

Pograj może z kolegami wspólnie na jakiś serwerach siedźcie na ts3  / Albo w praktyce wchodź na lepsze serwery i staraj się coś strzelać w innych tak aż w końcu się nauczysz :).

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

ok dzieki za podanie map w bf3 gram dobrze, ale 4 jest inna i na pewno sie szybciej pada wiec musze na poczatek mapy znac biegne byle gdzie i sie gubie

a i w bf3 uwielbialem grac m16a3 i nadal gram z 15k zabojstw czy w bf4 jest tez praktycznia taka sama bron albo podobna? widze jakas m16a4

Opublikowano

Jeżeli szukasz serwera dla początkujących to wpisz w wyszukiwarce Noob, Newbie itd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

up no wlasnie tak jest bo wiadomo ze jak wbije 1 lvl to sobie nabije staty na takich ;p ale ja problemu z setnymi poziomami nie mam teraz gram wszedzie i jade jak idzie ostatnio 80;30 na 60+ wiem ze slabo ale jak na 12 lvl to chyba dobrze ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...