Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fcm na esla?

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brać możesz, czy się opłaca to inna sprawa. Nie ma pancerza, dps'u, dpmu, niczym się nie wyróżnia.

Opublikowano

Nie ma pancerza, dps'u, dpmu, niczym się nie wyróżnia.

DPM ma taki sam jak 110... czyli NAJLEPSZY więc jak nie ma dpmu... :D Oprócz tego ma najlepszą mobilność. Ja też bym wolał grać 110 ale gadanie, że niczym się nie wyróżnia (a tym bardziej, że ma słaby dpm) to herezja :D 

Opublikowano

DPM ma taki sam jak 110... czyli NAJLEPSZY więc jak nie ma dpmu... :D Oprócz tego ma najlepszą mobilność. Ja też bym wolał grać 110 ale gadanie, że niczym się nie wyróżnia (a tym bardziej, że ma słaby dpm) to herezja :D

i w tym się zgadzamy dodam też że masz dobry zasięg widzenia i owielę wcześniej zobaczę takiego is3 czy 110 i leci darmowa pestka mogę szybko zmienić pozycje albo poprostu wyjechać i ładować

Opublikowano

i w tym się zgadzamy dodam też że masz dobry zasięg widzenia i owielę wcześniej zobaczę takiego is3 czy 110 i leci darmowa pestka mogę szybko zmienić pozycje albo poprostu wyjechać i ładować

ESL'a gra się na takich mapach, że zasięg widzenia nawet is-3 w zupełności wystarcza, przecież obszar bitwy jest wąski.

Opublikowano

Co z tego, jak 110 potrafi coś odbić ?

A fcm nic nie odbiję i nigdzie nie ucieknie przy dobrym graczu. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

to samo można powiedzieć, że 110 przy "dobrym graczu" też nic nie odbije... Do tego FCMem dzięki swojej mobilności może uda się jakoś zajechać czy coś i oddać free pestke i wtedy wyjechać i wygrać w bezpośrednim starciu (taki sam dpm)... Kolega chce grać FCMem i uważa, że FCMem więcej ugra to po co na siłe mu wciskacie własne racje... Każdy ma swoje zdanie... Niech gra czym chce... Większe szanse dla was będą :P

Opublikowano

FCM odbija przy dobrym ustawieniu się.

to samo można powiedzieć, że 110 przy "dobrym graczu" też nic nie odbije... Do tego FCMem dzięki swojej mobilności może uda się jakoś zajechać czy coś i oddać free pestke i wtedy wyjechać i wygrać w bezpośrednim starciu (taki sam dpm)... Kolega chce grać FCMem i uważa, że FCMem więcej ugra to po co na siłe mu wciskacie własne racje... Każdy ma swoje zdanie... Niech gra czym chce... Większe szanse dla was będą :P

Tylko, że 110 ma lepszy pancerz w dodatku skątowany, wiec więcej odbije niż FCM.

Opublikowano

Uszkodzenia na minute u :

FCM 2325 (dosyłka wenat BiA )

110 2325

T32 2200

IS-3 2130

Nie masz żadnej przewagi nad przeciwnikiem zwłaszcza że :

Ty przeładowujesz 6.33 a 110 8.25 :

Ty zadajesz 240 uszkodzeń 110 320 uszkodzeń

Potrzebujesz 7 strzałów co daje 45 sek a on potrzebuje  41 sek aby cie ujebac .

Daje mu 3/10 beznadziejny pomysł .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

FCM odbija przy dobrym ustawieniu się.

Tylko, że 110 ma lepszy pancerz w dodatku skątowany, wiec więcej odbije niż FCM.

Gdzie Ci odbiję w starciu 1 vs 1 ?

Ktoś zobaczy takiego fcm to od raz do starcia będzie chciał z nim jechać ...

Chyba, że trafi się jakiś pomidor i będzie strzelał w sidescrap.

Fcm jest beznadziejny na 1 vs 1.

110 biję go na głowę z t32

I nie gadajcie mi tu o ucieczce, bo pewnie nawet dobrze, nie pograliście tego 1 vs 1.

Nigdy nie miałem sytuacji, aby ktoś uciekał i zresztą, zawsze się tak ustawiam, że nie miałby gdzie udziec.

UggNk9.gif

Opublikowano

Marvelus próbował grać tym czołgiem 1vs1, nie szło mu za dobrze. W każdy punkt wchodzi, niski dps, rofa na eslu sie nie wykorzystuje aż tak.

Opublikowano

Marvelus próbował grać tym czołgiem 1vs1, nie szło mu za dobrze. W każdy punkt wchodzi, niski dps, rofa na eslu sie nie wykorzystuje aż tak.

Bo ten czołg nie nadaję się do 1 vs 1 ...

Na tyle meczy w lidze i na turniejach nigdy go nie widziałem. 

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...