Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z archeage

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z arche age, kolega taki sam. Gdy klikam update (w glyphie) to wyskakuje error 2028 wpiszcie w google i grafika tam bd co to za error. Pomocy daje naj.

Pozdrawiam wesołego jajka

Opublikowano

ArcheAge head start will begin at 10:00 AM PDT (GMT-7).

If you’re getting error 2028 from Glyph while trying to launch ArcheAge, we recommend logging out of Glyph and restarting the Glyph client to check for updates. This issue is caused primarily by having an out of date Glyph client or by trying to access ArcheAge from an account that does not have Founders Access.

O taką wiadomość wyświetla :)

You don't have the right entitlements to play this game.

A więc nie możesz zaktualizować nawet gry ponieważ nie masz wykupionego pakietu który pozwala na odpalenie gry w czasie Head Startu, będziesz dopiero mógł odpalić 16 września czyli we wtorek :)

Opublikowano

Ale ja jej nie chce odpalić ja chcę ją dalej pobierać. pobrałem juz troche i sie dzisiaj to pojawiło...  kolega chciał zacząć pobierać dzisiaj to ma ten sam error.

Opublikowano

Ale ja jej nie chce odpalić ja chcę ją dalej pobierać. pobrałem juz troche i sie dzisiaj to pojawiło...  kolega chciał zacząć pobierać dzisiaj to ma ten sam error.

No zablokowali nawet pobieranie jeśli nie masz na koncie wykupionego pakietu chociaż tego najtańszego :D

Opublikowano

też tak mam :(

Wyżej wszystko wyjaśniłem czemu tak jest.

Niech jakiś moderator zamknie temat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...