Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Strony internetowe

evil17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy : Strony www oraz aplikacje internetowe.

Metoda kontaktu : PW lub e-mail : lukasz2161@op.pl lub GG: 3068503

Opis rzeczy : Wykonam dowolne strony internetowe, posiadam 3 lata doświadczenia i wiele wykonanych projektów. Przez ostatni rok wykonywałem strony www głownie dla serwerów minecraft oraz firm. Jestem przedstawicielem strony (już niedługo firmyskryptuj.pl, na forum istnieje temat o negatywnej opinii na mój temat jednak chciałbym zaświadczyć że jest to opinia może 2% moich klientów. Oficjalnie pragnę także poinformować iż nie chce negatywnych komentarzy więc jeśli ktokolwiek uzna że wykonany przeze mnie projekt nie jest taki jaki miał być to zwrócę całą kwotę. 100% zadowolenia. Ceny także nie są wysokie dlatego zachęcam. 

Oczekiwana/oferowana cena : Ustalana indywidualnie

Zdjęcia/inne informacje : Portoflio na skryptuj.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mogę polecić Pana Łikasza. Kupowałem u niego juz 1 licencje ControCrafta i przy nowej sieci serwerow również mam zamiar wykorzystać jego sklep. Wiem iz projektuje Pan bardzo ladnie stronki - moze i taką rzecz zakupie :D

Polecam ;)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A tego. A do metin2 rowniez skryptujesz? Grafike robisz sam czy trzeba podeslac swoja? Jakie ceny mniej wiecej... ? Jak nie chcesz tu pisac , napisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...