Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogłoszone daty wydania GTA V

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS4/X1- 18 Listopada 2014

PC- 27 Stycznia 2015

Wychodzi na to, że PC znowu na szarym końcu w kwestii wydania. Aktualnie podchodzę do tego dość sceptycznie aczkolwiek jeżeli wersja PC będzie miała dobra optymalizację oraz pod jakimś względem będzie minimalnie lepsza od wersji konsolowej 8 generacji będę mógł przeboleć stosunkowo późną premierę na tę platformę. Swoją drogą już nie mogę się doczekać GTA Online wraz z trzydziestoma osobami na serwerze.

Opublikowano

Dzięki za informację; byłem nastawiony bardziej na listopad, jako, iż lubię serię GTA V. Ale dopiero w styczniu 15' roku? Trochę więcej czekania niż się spodziewałem..

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

No cóż czyli bierym pierwszą fife 15 a potem gta xD Dzięki za info miałem nadzieję, że wyjdzie w listopadzie bo ale cóż :)

Opublikowano

Niestety nic o wymaganiach na razie nie wspomiano ale one i tak mi będą latać koło... gdy optymalizacja będzie dobra, wtedy na najwyższe mogę liczyć.

Opublikowano

Lipa ? Przecież stare konsole mają do 16 graczy. Nie wybredzaj tylko się ciesz, że jednak wyjdzie na PC. Co do Multi to moderzy ogarną moda gdy najdzie na to pora.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałam na xBox 360 :) Dla tych co czekają na PC, polecam gorąco. Fajne misje, zmiany postaci przy misjach. Lecz uwaga przy misji co się leci samolotem ( taka pierwsza misja lotnicza ) Cholernie ciężko jest wylądować :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...