Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie WOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie kupie dodatek WOD za dolary albo euro ?

Chodzi mi o to zebym klucz i mozliwosc boosta do 90 lvla dostal natychmiastowo a nie dzien przed premierą

Prosilbym o linki , nagradzam plusami

Opublikowano (edytowane)

G2A

https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-instant-lvl-90-boost-cd-key-preorder-eu.html

Jak chcesz możesz to kupić z reflinka, którym byś mnie wspomógł :P.

g2a.com/r/kajsks i wtedy u góry wpisujesz "warlords of draenor" i klikasz w opcję z boostem od razu.

Edytowane przez kajsksas
Opublikowano

Tak, dostaniesz kod na 100% jeśli wybierzesz opcję z instant boostem, czyli takim naprawdę od razu. To jest preorder, wszystko to jest preorder i da Ci dostęp do WoDa tylko, że ta opcja bez instant boosta, to daje Ci instant boosta 2 dni przed premierą, a ta z instant boost w nazwie da Ci od razu boosta ;)

Opublikowano

No dobra czyli jak kupie ten drugi link co wyslalem to od razu dostane kod aktywacyjny dodatku ale za to boost 2 dni przed tak ? zeby nie bylo ze wysle kase a kod dostane za 2 miechy

Opublikowano

ziomuś, masz dwie wersje woda.

Preorder Zwykły + instant boost 2 dni przed premierą.

Preorder + instant boost od razu.

Ty wybierasz tą drugą opcję do której podałem Ci link, a nawet poweidziałem jak to zrobić :D. no i  ja ci dziekuje za kupowanie z refa :)

Opublikowano (edytowane)

Nie mam 50 dolców zeby kupic teraz tego przedpremierowego wowa , a ludzi z gildi mowili ze wystarczy zwykla wersje i juz dostaje kod

Edytowane przez Mokelembembe
Opublikowano

http://www.keye.pl/games/product/id/15081/World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-EU

TO jak kupie ten produkt to dostane od razu kod  czy nie?

Tak. To napisałem w poście, które chce usunąc i to jest na tej zasadzie, co napisał @kajsksas o g2arena.

Nie mam 50 dolców zeby kupic teraz tego przedpremierowego wowa , a ludzi z gildi mowili ze wystarczy zwykla wersje i juz dostaje kod
To zależy od sklepu. Pamiętam, jak z d3 był sklep, który nie dawał kuponów do HS i sprzedawał je oddzielnie. Mimo że Blizz sprzedawał je jako pakiet z grą.