Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick <.<

volt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nigdy nie sądziłem, że będę pisał na jakimś forum z pomocą o wybranie nicku, no ale cóż stało się <.<.

Chciałbym abyście mi pomogli wybrać nowy nick name, który byłby związany z moim main championem, Threshem.

Nie przyjmuję propozycji nicków np PL itp itd, ani żadne Best Thresh, Worst Thresh - takie też odpadają i BĘDĘ ZGŁASZAŁ takie odpowiedzi :), chciałbym coś typu:

Thresh, ale ze zmienioną jedną literą, tak żeby to było mało widoczne, no ale czekam na propozycje guys :D. Ja niestety nie mam pomysłu, ale żeby nie było, zawsze starałem sam wymyśleć nick, jest to moja pierwsza prośba ever...

Z góry dzięki!

Opublikowano

Grab The Lantern 

minionek_5956.png

Opublikowano

Kurczę, dzięki wszystkim za propozycję, ale nie spełniają moich oczekiwań :X, myślałem także nad Take The Lantern, ale z biegiem czasu przestało  mi się to podobać i takiego nie ustawie, muszę jeszcze pomyśleć, dla wszystkich (prawie) poleciały Like.

Opublikowano

moim zdaniem to trochę bez sens twój main może szybko nim przestać byc ja na twoim miejscu dała bym nick nie związany z lolem bo czasem się ci może coś z nudzić i po tem możesz żałować ze masz taki nick a nie inny. Ale pomijając moja propozycja. ''Thresh QWE'' 

wilowo.jpg

Opublikowano

Niestety tak może być, ale mój aktualny nick TheOddLife, wzięty od OddOne i MadLife po prostu mi się znudził, a ustawiłem go tylko dlatego, że jak grałem 5 z kumplami ze szkoły to mój adc miał nick TheOddLemon i się fajnie uzupełnialiśmy :D. (teraz już 5 nie gramy i nie będziemy ^^)

Sam już nie wiem, ale chyba sobie wymyślę jakiś nick :C

Opublikowano

A co myślicie o:

I'm Threshing

Lub coś w podobie do tego?

Opublikowano

A co myślicie o:

I'm Threshing

Lub coś w podobie do tego?

Hmm.. może bardziej "Im Hooking" tak mi się wydaję ,że lepiej :P

@Edit. 

Lub "Im HookKing" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...