Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena

091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz teraz jest wiele dziwnych rzeczy np. 20 champów w rotacji więc nie wiem czemu Cię to dziwi :D Wykorzystaj to a nie ... ;) Ale pewnie to tylko wyjątek ze względu na tego całego Azira

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jest rotacja i wyprzedasz skorek (tych ktore maja cos wspolnego z shurima) z powodu nowego game mod-u. Poczytaj troche na stronie lola o samym evencie to sie dowiesz wiecej ;] 

Mam nadzieje ze pomoglem

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Bywalec
Opublikowano

Okej. żeby nie robić nowego tematu Battlecast Xertah (260rp) vs Scorched Earth Xerath (1080)?

Opublikowano

Scorched Earth Xerath - według mnie, to jedyny skin który w jakiś sposób przedstawia inaczej Xeratha, wszystkie inne są robione praktycznie tak samo.

Opublikowano

Okej. żeby nie robić nowego tematu Battlecast Xertah (260rp) vs Scorched Earth Xerath (1080)?

Scorched Earth Xerath ma powiazanie z Shurima, Battlecast Xerath jest z wyprzedazy ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Bywalec
Opublikowano

Scorched Earth Xerath ma powiazanie z Shurima, Battlecast Xerath jest z wyprzedazy ;]

To akurat wiem, chodziło mi bardziej o to, który skin wybrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...