Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Nami, Soraka, Morgana, Sona, Janna - supports

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule, potrzebuję wiedzieć jakie runy nadają się na te panie. ;) Najlepiej jakieś uniwersalne, żeby pasowały do każdej. (jeżeli to możliwe) I jak można to chciałabym też poznać zaokrągloną cenę całego zestawu. ;) 

Opublikowano

Może coś takiego ?

Czerwone - x9 Greater Mark of Magic Penetration - 3690 IP

Żółte - x9 Greater Seal of Health - 7380 IP

Niebieskie - x4 Greater Glyph of Mana Regeneration, x5 Greater Glyph of Magic Restist - 1640 / 1025 IP

Esencje - 3x Greater Quintessence of Armor - 3075 IP

Razem: 16810 IP

Opublikowano

Brakuje mi tutaj run na CD o ile są opłacalne. Zamiast m pen np ? Jedynie na morganie się takie coś przyda bo reszta jest typowo supportowo :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Brakuje mi tutaj run na CD o ile są opłacalne. Zamiast m pen np ? Jedynie na morganie się takie coś przyda bo reszta jest typowo supportowo :)

Nami, Morgana i Sona mają fajny poke wiec według mnie te runy byłby okey. Można na upartego wrzucić tutaj runy na CD zamiast Mana regen np.

Opublikowano

Zawsze coś ^_^ Madlife gra takimi runami na Nami. W sumie to nie wiem czy jeszcze sie opłaca kupować na supportów runy Gold per sec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...