Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia S2 - opłaca się?

MrMarcinMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, opłaca się grać na Ravii S2? nie zależy mi na bycie pierwszym w ranku, ale żeby chociaż dobić 75 lvl i kosić w pvp, zaczynałbym od zera. Czasu teraz trochę mam, myślę, że grałbym głównie w godzinach 20-22 chyba, że własnie piątki itp. W takim toku gry w ile wbiłbym 35 lvl i zarobił na porządne eq?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się grać na Ravi s2. Będzie to samo co na Ravi s1. Isamu i paczka przez kilka miechów posiedzą a później znowu będą olewać serwer.

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się grać na Ravi s2. Będzie to samo co na Ravi s1. Isamu i paczka przez kilka miechów posiedzą a później znowu będą olewać serwer.

no tak, ale w razie czego zawsze można sprzedać konto za jakąś sumkę a Ravia jest serwerem rozreklamowanym, dużo ludzi go zna więc nie było by pewnie z tym problemu

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nie oplaca sie bo serwer 100% dla hajsu. Po za tym zeby cos osiagnac trzeba miec duuzo czasu bo kupic pdka do expa a expic codziennie tylko 1h? 

Po za tym serwer sie nie rozwija w kierunku nowosci zmian wiec po 2latach juz bedzie jak to mowia za stary dla nowych graczy a starzy odejda na inne serwery.

Ja tam gralem i szybko zrezygnowalem szkoda czasu pieniedzy... Juz wole spotkac sie ze znajomymi wyjsc gdzies na miasto zajac sie praca czy szkola...

Opublikowano

Serwer ravia.eu jest to Metin2 PL z kilkoma nowościami dostępnymi jedynie w is tak naprawdę nie ma tam nic nowego prócz misji które są nudne i monotonne 

Jak chcesz serwer na dłużej z bardzo dużą ilością osób online to polecam. 

banner.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten serwer ma coś co nie mają inne ... Znajdź 2 taki z taką ilością graczy ...

Nie ma takiego, ilość graczy grających na Ravii jest dużo większa niż na PL;U

Co do dropu Hematów i itemków z nich to wydaje mi się, że s1 było troszkę łatwiej.

Expiąc 2 godzinki dziennie, 35 lvl wbijesz w jakiś tydzień.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

Ten serwer ma coś co nie mają inne ... Znajdź 2 taki z taką ilością graczy ...

Nie ma takiego, ilość graczy grających na Ravii jest dużo większa niż na PL;U

Co do dropu Hematów i itemków z nich to wydaje mi się, że s1 było troszkę łatwiej.

Expiąc 2 godzinki dziennie, 35 lvl wbijesz w jakiś tydzień.

Tak zmniejszyli drop jak i exp. Tak w ogóle to teraz na 70% privach jest więcej ludzi niż na, niektórych serwerach globala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...