Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie?

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko czy oplaca mi sie dac konto w lolu platyna 1 z 100+ postaci i z 15 skinow? 4 strony na runy za konto steam z csgo lub klucz do csgo ? . Lol schodzi na psy wiec nie chce grac juz w to a cs go ma fajne communitry i nie jest tak zalezne od teamu . Jesli ktos by chcial sie wymienic niech pisze priv chyba ze to nie dozwolone tutaj , to pytam sie tylko czy mi sie oplaca?

Opublikowano

gra 31 zł a konto w lolu pewnie gdzies tyle samo , a csgo nie mam jak zdobyc bo nie mam w poblizu paysafecardow ani konta bankowego ;/

Opublikowano

CS:GO nie jest tak uzależnione od teamu? Świetnie, nie idź z takim nastawieniem na turniejówki bo przez ciebie tylko ludzie będą przegrywać.

Nie wymieniaj się, CS:GO kosztuje 50 zł a twoje konto jest warte 100+ zł. Załóż konto PayPal, poproś kogoś by zweryfikował ci konto swoją kartą bankową i sprzedaj konto na allegro/ebay z wpłatą na PayPal, następnie przez paypal kup cs:go.

Opublikowano

Oszalałeś? Zostaw to konto a na cs'a uzbieraj i jesteś na plusie. Mój kumpel kupił CS Go za 12 euro czyli gdzieś około 48zł. A konto na lolu, super dywizja, mnóstwo postaci i w dodatku 15 skinów jest dużo więcej warte. Za 15 skinów można kupić pare takich CS'ów Go, więc nie wymieniaj się. To ci się wogóle nie opłaca. Lepiej zatrzymaj sobie konto, bo później znowu będziesz chciał grać w lola i nie będziesz miał konta, a tak to masz konto, uzbierasz na cs'a i jesteś mocno na plusie.

Opublikowano

wymien sie, po czym napisz do rior ze zabrali Ci konto. konto odzyskasz i cs go masz za free xD

tak samo na steamie zrobisz wiec po to zmieniasz maila jak zobaczysz ze konta sa prawdziwe 

Opublikowano

Nie rozumiem czemu przelew odpada, przeciez wystarcz pojsc na poczte wypelnic przekaz... Skoro masz 14 lat to proponowalbym poprosic rodzicow, wedlug mnie to najlepsza opcja.

Opublikowano

Kupno Cs to grosze a na lolu wbicie 30to troche pochlania cAsu kupienie run,skinow,postaci i wbicie dywizji . wiecej kasy na lola wydales wiec moim zdaniem nie oplaca sie.lepiej oflozyc i kupic lepiej na tym wyjdziesz.

wilowo.jpg

Opublikowano

Skiny nie zwiekszaja mocno wartosci konta(tylko 15:c) a pozatym CS:GO bardzo czesto ma przeceny na steam, ja bym na twoim miejscu(jak już tak bardzo chcesz sprzedac) sprzedał za psc 50-100, doładował konto na stronie mypaysafecard.com, trzymał hajs i czekał na przecene, ja kupiłem cs;go za 21zł bodajże na swięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...