Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Sharp - Update 4.16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem napisać ten temat , ponieważ Autor L# na tym forum nie zaktualizował go.

Paczka jest z update'owana na 4.16 , lecz dziś był patch i jeszcze nie testowałem , bo bana mam.
   Na nie których skryptach mogą być bugsplaty lub w ogóle nie zadziała :)

Download :

http://www52.zippyshare.com/v/56172391/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/81af3d0f4d9b2a2b31d3256d7caacd124a70b8d87b8a85cf149ed53bf7e61d90/analysis/1410509781/

Temat będę uzupełniał , chyba że Autor tamtego tematu zacznie update'ować codziennie  , to wtedy ten temat proszę dać do kosza !

` Pozdro Skypciorek  !

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

stary nie dziala mi wcale a wcale ten league sharp, przed patchem smigal ladnie. Teraz jak go odpalam nic sie nie dzieje, co moze byc przyczyna?

Opublikowano

Możliwe że nie masz net.framework i vcredist'a niezainstalowanego zainstalowanego :)

@edit:
Mi działało rano teraz sprawdzę czy działa , jeżeli nie zadziała to zobaczę co nie tak i wrzucę nowego linka , pozdro :) !

Opublikowano

Wlasnie zainstalowalem, i sprawdzam czy dziala. Zedytuje post  jak sie okaze.

PS. Gram ryzem, wlaczylem skrypty:

-AutoPotion

-Evade

-JungleTimers

-QuickSmite

-recalltracker

-Ryze

-UltimateCarry

-Tracker

Zaraz powiem co dziala, a co nie.

@Edit

OK, poki co widac ze sie zainjectowalo... pierwszy plus

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Działają ci na niej wszystkie skrypty itp? Bo może ta paczka mnie uratuje bo inne nie injectują się w ogóle do gry...

Nie działa...

Opublikowano

Jeżeli Wam nie działa to polecam zainstalować Net.Framework'a i vcredista + msvcr120.dll dać do folderu z L# oraz do folderu System32 !

Opublikowano

KOCHAM CIĘ KOLEŚ, ŚCIĄGNĄŁEM TWOJĄ PACZKĘ Z WYŁĄCZONYM ANTYWIRUSEM, OGARNĄŁEM SOBIE PLIK MSVCR120.DLL Z JAKIEJŚ INNEJ PACZKI I DZIAŁA <3

Opublikowano

Marksman od automatycznego zaznaczania w wykonaniu skilli na gracza ,jak się nie mylę:D

Czy chyba tam te kółko co jest wokoło żeby widać jaki zasięg ;D

Opublikowano

Od czego jest skrypt Marksman może mi ktoś wytłumaczyć?

Marksman - Skrypt rozpoznaje postać, którą grasz(na marksmanie tylko ADC) i dodaje Ci funkcję Combo, Last hit, harras itp. . .

Opublikowano

Możesz zaktualizować program?

Jak mam go zaktualizować jeżeli jest aktualny , grałem rankeda przed chwilą na nim :)

Opublikowano

Działa ok tylko wytłumaczy mi ktoś czemu na początku gry evade działa normalnie skillshoty są na biało, a po kilku minutach gry są czerwone i mi ich nie unika???

Opublikowano

nie wiem , coś masz z tym nie tak , mi właśnie normalnie działa , zrobiłbym filmik , ale za duży byłby .

Opublikowano

Jak mam go zaktualizować jeżeli jest aktualny , grałem rankeda przed chwilą na nim :)

Nie, ta paczka nie jest aktualna z wszystkimi skryptami. Jak zauważyłem inne skrypty zostały aktualizowane dnia 13, a paczka jest z 12, a pliki z 11.

Opublikowano

może coś nie tak robisz ? 

Nie, ta paczka nie jest aktualna z wszystkimi skryptami. Jak zauważyłem inne skrypty zostały aktualizowane dnia 13, a paczka jest z 12, a pliki z 11.

Póki co jeszcze nie aktualizowałem skryptów , bo jak nie zadziałają to znów będę musiał robić własną i dopasowywać piczki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...