Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thresh korean bronze 5

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nic się nie stanie jak podam link do filmu z FB.

https://www.facebook.com/video.php?v=743729855663044

Co do oceny czy potrzebował tam flasha czy nie to zależy ;> też pewnie wolał nie ryzykować.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Bronze 5 jest pisane dla jaj ;> porównanie z naszymi serwerami że tam w brązie lepiej niż na EU w Diamencie ^^

nie wierze że nie spotkaliście się z takim tekstem.

A co do wrzucania to po to jest forum żeby wrzucić ^^ pewnie nie każdy widział ten filmik.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Opublikowano

Bronze 5 jest pisane dla jaj ;> porównanie z naszymi serwerami że tam w brązie lepiej niż na EU w Diamencie ^^

A co do wrzucania to po to jest forum żeby wrzucić ^^ pewnie nie każdy widział ten filmik.

Ja na przyklad nie widzialem :P

A tak fajne playsy tylko niepotrzebny flash ale w takim odstepie czasu ciezko myslec czasem :)

Uczeń
Opublikowano

Flash nie flash, gdyby mi się udało zrobić takiego plejsa to bym chyba sobie zwalił myśląc jaki jestem z*******y.

Opublikowano

Tiaa, i Ty serio w to wierzysz? Jeśli tak gratulacje, nie widziałeś jak tam grają a pier... głupoty.

Brąz V korea=Silver II/I nordic, nie inaczej. Platyna V/G1 to u nas jest diamond, ale ni hu hu uja Brąz<diamond.

Opublikowano

Tiaa, i Ty serio w to wierzysz? Jeśli tak gratulacje, nie widziałeś jak tam grają a pier... głupoty.

Brąz V korea=Silver II/I nordic, nie inaczej. Platyna V/G1 to u nas jest diamond, ale ni hu hu uja Brąz<d

W co wierze?? pisałem że to żart.. tak ciężko pojąć ;x tak samo jak pisanie że Azjaci to roboty..

a żart wyszedł z tego że tam grają lepiej.. wiem że tam w brązie niema jakiegoś wielkiego poziomu ;).

@uuc hehe to raczej normalne zachowanie :D najlepsze uczucie jak gra się tak dobrze że nazywają Cię "cziterem"

Opublikowano

jestem w bronsie i robie takie cos codziennie mojom nida saport i nadal jestem w bronsie nje fair w c**j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...