Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon V2 obejście zabezpieczeń

Lukasz3452

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, poszukuje sposobu na ominięcie zabezpieczeń na nowych plikach dreikona. Czego próbowałem: różnego rodzaju injectorów (przed włączeniem klienta i podczas jego pracy skanuje procesy, zmiana nazwy procesu injectora nic nie daje tak samo jak i zmiana lokalizacji), zwykłych obejść w plikach bat. Przed odpaleniem gry klient skanuje cały folder z grą + procesy, usuwa wszytko co nie należy do klienta (nawet zwykłe pliki txt), gdyby komuś się udało ominąć to zabezpieczenie lub przerobić plik exe tak żeby nie skanował wszystkiego byłbym wdzięczny. Do czego mi to potrzebne? - głównie do przyciągania moobów z okolicy, wcześniej używałem do tego bsa na pelerynki lub mobber hacka ale teraz nic nie działa. Daje limit +++

Opublikowano

No bardzo mi przykro ale na dreikona takie zabezpieczenia zrobione są że nie ma opcji obejść może z 3 osoby z tego forum dały by rade 

Cycuś good job 

PS część zabezpieczeń moja część azooma :D 

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest to niemożliwe Dreikon stoi na Source.

Nie da rady, dreikon stoi na source, temat zbędny.

Prawdziwy kozak i na source ma boty ^_^

1221me.md.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...