Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Landoria.pl ~ Start 12.09.2014 ~ 18;00 ZAPRASZAMY [Dedyk] [Hard]

Ivvan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno mi powiedziec w ile no ale w godzine to na pewno nie. 60 lvl w godzine to raczej na medium/easy :)

Przypominam ze pierwsza osoba ktora wbije 105 lvl otrzyma w nagrode zbroje Hwang, ale spokojnie... bedzie mozna jeszcze kiedys zdobyc w dodatkowych konkursach / eventach :)

Opublikowano

mam prośbę dodaj całego klienta na inny host z mega pobrać nie mogę a w partach są jakieś pliki uszkodzone :D

Opublikowano

już jest wszystko okey musiałem poprostu pobrac wszystkie praty i podczas rozpakowywania błąd zniknął ^^ teraz czekam tylko na start

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz ze wszystko dziala. Planujemy o godzinie 15 otworzyc juz rejestracje kont. O godzinie 18:00 start serwera.

Opublikowano

epvexx.jpg

Poprawilismy troche czytelnosc tekstow, nalezy pobrac najnowszego patchera.

Rejestracja kont zostala wlaczona.

Start juz o 18:00

Opublikowano

dużo kont zostało utworzonych ? i czy mógł byś dodać licznik graczy online w grze np naciskając enter przy okienku czatu widać by było ile osob jest online

Opublikowano

metin cierpienia jest zbugowany podczas jego bicia wywala z gry i wyskakują chińskie znaczki

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...