Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem, włączam l# zaznaczam wybrane skrypty (marksman, evade) tworze customa i gdy włącza się ładowanie postaci wyskakuje błąd że leaguesharp.loader przestał działaćc0tyxu32n6kn.png

Opublikowano

Podstawa:

-Wyłączony AV?

-Odpalasz jako admin?

-Spróbuj włączyć skrypty jak już gra się załaduje.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ściągnąłeś na pewno fixa do loadera?

@Edit

I czy zaktualizowałeś skrypty?

fixa pobrałem, a jak odpalam svncompiler to też wyskakuje że przestał działać

Opublikowano

włączam l# zaznaczam wybrane skrypty (marksman, evade) tworze customa i gdy włącza się ładowanie postaci wyskakuje błąd że leaguesharp.loader przestał działać

nikt mu nie powie, że l# się odpala podczas ładowania albo w trakcie gry a nie przed?

Opublikowano

nikt mu nie powie, że l# się odpala podczas ładowania albo w trakcie gry a nie przed?

tak też nie działa, ten sam błąd

@Edit

do tego zauważyłem że jak mam odznaczone wszystkie skrypty i włącze lola to nie ma tego błędu

Opublikowano

dobra ten błąd już nie wyskakuje, ale teraz włączam loadera i przy ładowaniu i w grze jest ten zielony napis na górze, na czacie na początku pisze jaka wersja itp. ale skrypty nie chodzą próbuje shiftem f9 i nic. skrypty to evade i marksman

@Edit
dobra wszystko działa kolega przesłał paczkę ze skryptami działającymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...