Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operator

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam nowego operatora do tego czasu byłem w play ale po tym jak aktywowałem play fresh w którym podobno mam darmowe sms'y to po pierwsze nie mam darmowych sms a po drugie co chwila ciągnie mi forse z konta.... jakie są dobre oferty aktualnie ? głównie chodzi mi o sms'y czasem internet

Opublikowano

Orange. Sporo pakietów SMS za grosze. Teraz mam abonament, więc nie pamiętam zbytnio, jak to było, ale chyba 500 sms na 2 tygodnie za 14 złotych... Z internetem jest podobnie. Dodatkowo, super zasięg. Praktycznie cały czas chodzi mi na pełnym sygnale H+, nawet podczas jazdy.

Opublikowano

Mobile Vikings

Za 19 zł masz 2GB neta i 2k esów.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Przejdź na taryfę "Lubię to!". Dostajesz nielimitowany internet, a smsy niestety musisz dokupić. Za 10 zł za miesiąc nielimitowanych wiadomości. Sprawdź sam wpisując "*111#".

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Przejdź na taryfę "Lubię to!". Dostajesz nielimitowany internet, a smsy niestety musisz dokupić. Za 10 zł za miesiąc nielimitowanych wiadomości. Sprawdź sam wpisując "*111#".

Mówisz o play?
Opublikowano

Mówisz o play?

Tak.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

przejrzalem wszystkie oferty i ostatecznie wybrałem orange darmowe sms'y do orange 29gr/rozmowy i bez internetu będe musiał przeżyć a co do nju mobile ... juz wolalbym mobile vikiing 2k esow i 2 gb neta za 19 zł... do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...