Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refki

jehory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy to możliwe, że mój niedorozwinięty "kolega" dostał bana(2 tygodnie) za 10refków? Ja nic nie dostałem, kumple też nie, a jednemu usunęli i nie dostał bana żadnego... Teraz mam pytanie do tych co dostawali "kare" za refki, czy brali im nagrody i wlepiali bana, czy też nie ;)

Opublikowano

nie mozliwe, szansa jest praktycznie rowna 0

Mam pytanko kolejne, czy możliwe jest, że "odwiesili" mu reporty itp. rzeczy przy okazji? Mogę jeszcze dodać, że miał sprawe w supporcie o elo boosting, jednak nie dostał za to ani bana ani nic...

Opublikowano

masz dowody elo boostingu? 

za nagrody ludzie roznie dostaja, a to permy (za wieksze ilosci) a to zabranie tylko nagrod

czy możliwe jest, że "odwiesili" mu reporty itp. rzeczy przy okazji?

nie rozumiem

­

Opublikowano

masz dowody elo boostingu? 

za nagrody ludzie roznie dostaja, a to permy (za wieksze ilosci) a to zabranie tylko nagrod

nie rozumiem

Reporty za obrazy/afk itp. 

Tzn. dowodów jako tako nie wiem, czy były, ale wiem, że mu w supporcie sprawę założyli jego "koledzy" i mieli tam jakiegoś ssa z czatu czy coś w ten desen, zresztą ja mam około 60reffków(koło 20kont na 10lvl i z 25+ na 5lvl, reszta na 1lvl) i nic...

@

Ogólnie on miał tylko 10refflinków, więc w sumie dla mnie niemożliwe, że tylko za to dostał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...