Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN?

Єroš

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bociłem sobie wczoraj na rotach knightem IB - [K] Ancient Temple Rotworms 1.4 i jakiś typek mnie zgłosił, że używam bota, jaka jest szansa że dostanę bana i ewentualnie po jakim czasie mi nie będzie nic groziło?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Sznsa równa 5% że Cie zbanują, Cipsoft teraz jakoś nie banuje za boty bo nie chcą tracić graczy. + 1 report nic prawie nie daje

Opublikowano

@Gerpin

hehe widzę, że zrobiłeś dokładne statystyki, z dokładnością do 1%.

A więc ile osób ankietowało?

@topic

Zawsze masz szanse na bana, od kiedy włączyłeś tibie + bota.

Szansa jest dość mała na bana, ale jednak jest.

Opublikowano

ja dostałem reporta za bota niejednego i nic, tylko raz dostałem "notkę" bo kogoś wyzwałem i on mnie zreportował 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Mam 243 level, wbiłem ręcznie może z 50leveli a bana nie widać

czasem robią mi mass raporty, więc mam ich dużo

po jednym raporcie nic Ci nie grozi ;)

Opublikowano

Powiem CI tak, musisz się pilnować bo cipsoft wysyła kody które musisz wpisać przy logowaniu ale uważaj na ludzi którzy kantują. Pamiętaj, że jeżeli wyśle do Cb CM wiadomość to nie będzie widać jego lvl'a :) Ja dostałem 3 reporty za bota w jednym dniu na drugi dzień CM przysłał mi kod udowadniający, że nie boce.

graphic.png

Opublikowano

Powiem CI tak, musisz się pilnować bo cipsoft wysyła kody które musisz wpisać przy logowaniu ale uważaj na ludzi którzy kantują. Pamiętaj, że jeżeli wyśle do Cb CM wiadomość to nie będzie widać jego lvl'a :) Ja dostałem 3 reporty za bota w jednym dniu na drugi dzień CM przysłał mi kod udowadniający, że nie boce.

Ty jestes zdrowy ? :D

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

To ty chyba na ots'ie grałeś. CM'owie nie zajmują się botami tak jak nie wyjaśniają z ludźmi banów bo za to odpowiada automatyczny system. Za jedno zgłoszenie jak dla mnie nie ma szans na bana. Ludzie bocą dzień w dzień i łapią po 50repów a bana nie widać :P

Opublikowano

Lolz no to sobie nie wierzcie ;) na danubii tak miałem ale się sprzeczał nie będę :) i to miałem 6 miesięcy temu no ale widać tutaj są znawcy od wszystkiego więc się już nie wypowiadam. 

graphic.png

Opublikowano

Lolz no to sobie nie wierzcie ;) na danubii tak miałem ale się sprzeczał nie będę :) i to miałem 6 miesięcy temu no ale widać tutaj są znawcy od wszystkiego więc się już nie wypowiadam. 

No widzisz, tutejsza społeczność tak ma, pomożesz im a oni i tak będą próbowali zniszczyć Twoją wypowiedź.

Jedynie ze swojej strony mogę potwierdzić, że tak jest, w sumie można zawołać nawet @Spaxora.

Opublikowano

Nigdy się nie spotkałem z czymś takim co opisał FrAq.

A co do samego tematu to ja jestem zdania, że botter prędzej czy później bana wyłapie. Dlaczego? 2 proste przykłady z mojego servera:

-prawie 500ek dostał delete po 2 latach.

-430ek, to samo co wyżej i również dostał delete po długim czasie

Poza tym można zajrzeć na projekty na forach od botów. Jest kilka postaci, a po jakimś czasie widać "deleted" ;)

Boterzy są deletowani co widać nawet na stronie poniżej i bardzo, ale to bardzo mnie to cieszy.

http://www.mrthomsen.de/index.php/deleted/view

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

CipSoft nie banuje graczy którzy sporadycznie bocą , oni doskonale wiedzą kto boci a kto nie i na odwrót ! Dla nich gracz to pieniążki , pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...